Representants del govern i la Cambra alcoians acudeixen a Vitòria per a treballar en matèria industrial

Han mantingut reunions amb empreses, l'Ajuntament i la Cambra d'Àlaba

Representants del govern i la Cambra alcoians acudeixen a Vitòria per a treballar en matèria industrial
Fotografia de la visita institucional a Vitòria.

La setmana passada, representants de l’Ajuntament d’Alcoi i de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, van fer una viatge a Vitòria per a mantindre diferents reunions amb l’empresariat, governe local i Cambra d’Àlaba, amb l’objectiu d’establir relacions per a millorar el sector industrial d’Alcoi.

En concret, van assistir en representació del govern d’Alcoi, l’alcalde; Toni Francés, el vicealcalde; Alexandre Cerradelo i la regidora de Transició Energètica i Indústria, Elisa Guillem, també va estar el president de la Cámara d’Alcoi, Pablo de Gracia, juntament amb altres membres d’aquesta entitat.

Quant a la reunió a l’Ajuntament de Vitòria, va servir per a intercanviar impressions amb l’alcaldessa i edils i veure punts de millora. Cal recordar que Vitòria és una zona molt industrialitzada, amb un gran potencial d’exportació exterior. Van ser presents en la reunió per part del Govern de Vitòria, la seua alcaldessa; Maider Etxebarria, el regidor d’Hisenda; Jon Armentia i la regidora de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme; María Nanclares.

Igualment, es va mantindre una trobada amb la Cámara d’Àlaba per a establir relacions institucionals que ajuden a créixer la indústria local, ja que tenen una àmplia trajectòria i les competències que desenvolupen són majors.

Finalment, van visitar diferents empreses de producció industrial, per a veure la implantació, característiques, funcionament i accessibilitat que tenen.

«Aquestes relacions i aliances ajuden la ciutat d’Alcoi a millorar el funcionament de l’empresariat i a unir-se a l’hora de treballar en millores per al sector. A més, hem establit relacions institucionals que ens afavoriran i faran que la la nostra indústria puga millorar», ha afirmat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Send this to a friend