Rics i saludables sopars de la mà de Saboreanda

María Albero llança el seu segon llibre de receptes, que ja està a la venda

Rics i saludables sopars de la mà de Saboreanda
La creadora de continguts alcoiana que triomfa en les xarxes socials, amant dels productes frescos i de temporada, s’endinsa ara en el món dels sopars.

Si diem María Albero només alguns sabran qui és; però, si parlem de Saboreanda, segur que hi ha moltíssima gent que coneix a aquesta alcoiana que ha triomfat en les xarxes socials gràcies a les seues riques, senzilles i saboroses receptes que li han fet arribar a tindre 403 mil seguidors en el seu compte d’Instagram. Ara, per a recopilar les millors d’elles, trau a la llum el seu segon llibre: ‘Las cenas de Saboreanda’.

La seua història en xarxes socials es va iniciar fent un blog d’ús propi. Més tard, quan Instagram va començar a tindre èxit va començar a compartir tot el que anava fent: “Vaig veure que a la gent li agradava bastant, i vaig seguir. En un principi no em dedicava a la cuina, i mentre treballava en un altre sector anava creant contingut, fent les receptes i donant-li forma. Ara ja, des de fa tres anys em dedique exclusivament a crear contingut en Instagram, tot enfocat a la part gastronòmica” explica Albero.

Per als seus seguidors Saboreanda és una font d’inspiració, una cosa que a ella li arriba quasi sense adonar-se: “El meu cap està pensant les 24 hores del dia, fins i tot dormint. Somni amb receptes. M’agrada molt cuinar i menjar, i si vaig a algun restaurant m’estic inspirant i agafant idees de com fan les coses, o com les serveixen. També m’agrada llegir, llig moltíssims llibres de gastronomia. Viatjar també m’inspira, m’agrada provar les coses de cada lloc; i, òbviament, també per xarxes socials m’inspire amb altres persones. Crec que en la meua ment hi ha moltíssima informació que vaig agafant de diferents llocs. A més, a casa faig els meus invents i els prove. El que intente transmetre són receptes que m’agrada fer i menjar a mi, amb el meu estil i el meu gust”.

Tota eixa informació després es converteixen en publicacions que veuen milers de persones, i que porten un treball darrere, encara que, ella mateixa confessa que: “Faig molt poques proves abans de la definitiva. Primer pense la idea al meu cap, i no sé si per haver-la pensat tant o quin, quan l’elaboraré vaig un poc al segur. De fet, el resultat sol ser el que m’espere, i fins i tot hi ha vegades que sale més ric del que m’imaginava”.

Fa tres anys va eixir a la venda ‘Las recetas de Saboreanda’, un llibre amb el qual María va fer una selecció de receptes que li definien. Ara ha eixit a la llum el seu segon llibre: ‘Las cenas de Saboreanda’: “Hem volgut enfocar-ho en els sopars. Hem vist que és una de les coses que més li costa a la gent. Després d’estar tant de temps en contacte amb la gent i veure tots els comentaris que fan, em vaig adonar que sorgien molts dubtes en aquest tema i que la gent tenia manca d’idees en els sopars. Des de l’editorial (RBA) em van proposar fer un segon llibre, però l’any passat els vaig dir que no perquè volia dedicar-li temps. Quan va començar enguany m’abellia agafar el projecte. A més, vaig veure eixa necessitat en la gent. Les persones que em segueixen em transmeten molt les seues inquietuds i el que necessiten, així que per al meu segon llibre també ha estat més enfocat en eixa gent que em segueix i en les seues necessitats”.

En aquest segon treball els lectors podran trobar més de 70 receptes amb tota mena d’ingredients, que es preparen en uns 30 minuts aproximadament. A més, al final del llibre hi ha diferents propostes de menús per a poder tindre eixe punt més d’inspiració en aquest moment del dia.

Des del passat 9 de novembre el llibre es pot trobar tant en llibreries com en punts de venda en línia. La presentació a Alcoi se celebrarà el dia 17 de novembre en la sala d’actes del Campus de la Universitat d’Alacant, situat en la Cambra de Comerç. Dies més tard, el dia 28 d’aquest mateix mes, ho farà en el Corte Inglés del carrer Colón de València.

“No descarte molt més avant fer més llibres. M’agrada i al final sé que a la gent li agrada tindre aquest tipus de coses en paper. Els llibres són per a embrutar-los i utilitzar-los”, assegura la creadora de contingut.

Send this to a friend