Salut Pública decreta el tancament temporal del col·legi El Bracal de Muro

A causa de l'augment "significatiu" dels casos de Covid-19 detectats

Salut Pública decreta el tancament temporal del col·legi El Bracal de Muro
Alumnes del col·legi El Bracal de Muro en una imatge d’arxiu.

L’augment “significatiu” dels casos de Covid-19 en el CEIP El Bracal de Muro ha provocat el tancament temporal d’aquest centre educatiu per part de Salut Pública, com a mesura preventiva.

Així, des de hui mateix aquest col·legi roman tancat amb l’objectiu de “controlar la transmissió en l’entorn escolar, fins a la fi del període vacacional”, segons ha detallat Salut Pública en un document publicat aquesta setmana.

Salut Pública ha pres aquesta determinació “seguint les indicacions de la Unitat d’Informació i Vigilància Epidemiològica d’aquest Centre de Salut Pública d’Alcoi”.

Així mateix, s’ha indicat que “aquells alumnes que ja estan confinats des de dates anteriors hauran de romandre aïllats fins hui que se’ls va indicar”.

Mentre que, per a la resta de l’alumnat les recomanacions són “evitar el contacte amb persones vulnerables”, així com se’ls indica “l’ús de màscara en les seues interaccions socials, no acudir a esdeveniments multitudinaris i realitzar una vigilància de la possible aparició de símptomes compatibles” durant els següents dies a prendre aquesta determinació.

Send this to a friend