S’amplia l’exigència del passaport Covid a tota l’hostaleria, gimnasos i cinemes

Quasi amb tota probabilitat entrarà en vigor a les 00 hores del dia 24 de desembre

S'amplia el passaport Covid
Un client mostrant el certificat en un establiment de la ciutat. ALDEMAR

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha autoritzat la pròrroga fins al pròxim 31 de gener de l’exigència de l’anomenat passaport Covid, per a accedir als llocs on ja era obligat presentar-lo, així com la seua ampliació a tota l’hostaleria i restauració, independentment de l’aforament, i a altres establiments com a gimnasos o cinemes, circs, instal·lacions esportives i seus festeres en els quals es consumisca beguda o menjar.

Aquestes disposicions es troben contingudes en la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal datada el passat 21 de desembre i entraran en vigor a les 0.00 hores de l’endemà al de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Quasi amb tota probabilitat, la matinada del dijous al divendres.

El Tribunal considera que la pròrroga de la mesura en aquells espais on ja era obligatori presentar el certificat Covid està justificada per l’evolució de la pandèmia. Igualment, la seua ampliació a nous establiments i espais resulta “idònia, necessària i ponderada o equilibrada, en tant es deriven d’ella més beneficis o avantatges per a l’interés general que perjudicis sobre altres béns o valors en conflicte”, precisa la Sala.

Send this to a friend