Segon títol de lliga per al Bar Amics en petanca

Segon títol de lliga per al Bar Amics en petanca

Una de les temporades més emocionants i disputades dels últims temps en la lliga local de petanca, almenys quant a la lluita pel títol es refereix, va caure del costat del Bar Amics, que va haver d’esperar fins a l’última jornada per a cantar  ‘l’alirón’. Qualsevol ensopegada enfront del Cafeteria La Bassa La Família, hauria significat acomiadar-se del títol, donat que el Gaiatos no va fallar i va derrotar al Bar Las Vegas Gockys.

Per un moment, va planejar aqueixa possibilitat, ja que el Bar Amics va començar la partida perdent 0-7, però amb els nervis més temperats va vindre la remuntada i la posterior victòria per 9-30, que no va oferir discussió. Es tracta del segon títol consecutiu del Bar Amics. Fa un any es van emportar la lliga sense haver cedit cap derrota. En aquesta edició, per contra, només van perdre una partida, davant el Gaiatos en la primera volta, ja que en la segona va haver-hi empat.

El títol del Bar Amics encimbella a un dels clubs històrics d’aquesta lliga. El seu embrió va ser el Meteoro, amb més de tres dècades militant en aquesta competició, però que en els últims anys va adoptar diferents noms fins a adoptar la seua última denominació. En les seues files hi ha molta experiència, amb una columna vertebral formada per Andrés Vilaplana –el jugador de major edat i ara delegat–, Jordi Olaya i Víctor Linares, els tres amb moltes hores de vol junts.

Després van arribar José Tornero i David Botí, de Muro i L’Alqueria, sent el més jove i l’últim a incorporar-se aquesta mateixa temporada, Brian Ramón. “La clau és el bon ambient que tenim en l’equip. Formem un grup on no hi ha problemes”, recalca Jordi Olaya. És el segon títol del Bar Amics en poc temps. Fa tres setmanes es van alçar amb la Copa, amb el Gaiatos subcampió.

Send this to a friend