Segueix la unió entre Germaine de Capuccini i el Levante UD

L'empresa de bellesa nascuda a Alcoi continuarà sent el patrocinador principal del primer equip de futbol femení

Segueix la unió entre Germaine de Capuccini i el Levante UD
Una de les jugadores del Levante UD amb la samarreta en la qual llueix el patrocini de Germaine.

Levante UD i Germaine de Capuccini han renovat el seu acord de patrocini una temporada més, fins a 2022, per la qual cosa l’empresa de bellesa nascuda a Alcoi continuarà sent el patrocinador principal del primer equip de futbol femení de l’entitat granota. El logotip de la marca serà present en els equipaments de joc, entrenament i la roba de passeig durant la campanya 21-22.

Germaine de Capuccini s’estrenava com main sponsor del Levante UD Femení en el derbi davant el València en l’Antonio Puchades el passat 15 de desembre de 2019. Amb aquesta temporada seran tres les campanyes en les quals les granotas lluiran la marca internacional Germaine de Capuccini de procedència espanyola.

Amb motiu de la renovació de l’acord, José Giner, Director General de la marca i Quico Catalán, president del Levante UD, van realitzar una visita a la seu d’Alcoi, on van formalitzar l’acord i van signar la renovació.

“Per a nosaltres és una il·lusió molt gran tornar a fer costat a l’equip després d’enguany tan dur, volem acompanyar-los de nou en aquest any tan important per a elles i amb un repte tan important com Europa. Per a Germaine de Capuccini és molt important fer costat a la dona en l’esport, creiem que no hi ha res més representatiu que fer costat a un equip de futbol femení”, ha assegurat José Giner, Director General Germaine de Capuccini.

“Estem agraïts que Germaine de Capuccini ens acompanye i continue apostant en el nostre projecte i en concret en el futbol femení. Vull expressar el meu agraïment, satisfacció i compromís per a continuar creixent i estar a l’altura del que suposa lligar-se a una marca com Germaine. Estem il·lusionats i compromesos a créixer al costat d’ells”, ha dit per la seua part Quico Catalán, president del Levante UD.

Send this to a friend