Setmana de la Llengua al Campus d’Alcoi

Els actes de la Setmana per la Llengua del Campus d’Alcoi continuaran el dimarts 21 de maig, 18 h amb una Lectura de poemes d’Estellés, a càrrec de la Universitat Sènior serà a la Sala de Graus Roberto García Payá. L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) guany exaltarà i divulgarà l’obra de Vicent Andrés Estellés, com a Escriptor de l’Any, com abans s’ha fet amb Teodor Llorente, Enric Valor, Francesc Eiximenis, Manuel Sanchis Guarner, Constantí Llombart, els escriptors castellonencs i les Normes del 32 i els escriptors valencians de l’edat moderna

Vicent Andrés Estellés va ser un periodista, escriptor i, un dels més importants poetes valencians del segle XX. Està considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània, d’ell s’ha dit que és el millor poeta valencià des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

La darrera activitat serà el dimecres 22 de maig, a les 20 hores, quan tindrà lloc un concert d’Arthur Caravan en acústic. Serà a la Cafeteria del Campus. Aquest grup alcoià és un dels capdavanters en la vigorització i actualització del pop català. Integrat per Pau Miquel Soler, Toni Blanes, Pablo González, Pau Aracil i Jordi Richart. Compromesos des dels seus començos amb la memòria del seu poble i amb la llengua amb què aquest s’expressa.

Les dues activitats que es realitzaran a la Cafeteria del Campus tindran canya i tapa per tan sols un euro.

Send this to a friend