Sol Picó porta la seua nova creació a Alcoi

Dins de la programació del Teatre Calderón

Sol Picó porta la seua nova creació a Alcoi
Imatge d’arxiu de la ballarina i coreògrafa alcoiana, Sol Picó.

En aquest mes d’abril s’ha iniciat una nova programació en el Teatre Calderón, pertanyent al segon quadrimestre de l’any.

Al llarg d’aquest mes ha prevalgut la Festa, amb Vespra d’Abril o les diferents sessions del sainet ‘Les xiques del boato’. A partir d’aquest moment es veurà teatre, dansa, música en directe i les habituals gales de fi de curs, tant dels conservatoris municipals, com de les escoles de dansa i també d’algun institut de la ciutat.

Abans que acabe abril, demà, dissabte 27 OnBeat Produccions porta a la nostra ciutat ‘El musical de los 80s 90s’ de Yolanda García i Juan Carlos Rubio, es tracta de teatre musical que ja ha sigut vist per més de 150.000 persones en tota Espanya.

María del Mar Bonet, al costat de Borja Penalba, oferirà un concert el 10 de maig. Bonet porta més de 50 anys en els escenaris en una trajectòria professional en la qual el Mediterrani ha sigut un punt de referència per a l’artista.

Al maig també hi haurà teatre de la mà de Titzina teatre, així com diverses actuacions musicals.

NOVA CREACIÓ DE SOL PICÓ
D’altra banda, la ballarina i coreògrafa alcoiana, Sol Picó, porta a la seua ciutat natal, al Teatre Calderón, la seua nova creació: ‘Macarrón Power’, inspirada en el món dels superherois, que arribarà al Calderón a la fi del pròxim mes.

Es tracta d’una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d’una xiqueta, que conta la seua història i la de milers de persones que han de deixar la seua llar a la força.

Advertisements

Send this to a friend