Vesprada per a somiar i estar amb l’equip

L'Alcoyano rep al Málaga en el seu millor moment

Tard per a somiar i estar amb l'equip
Dani Selma encara no ha estrenat el seu compte amb l’Alcoyano.

Toca partit dels grans en el Collao, d’eixos que engrandeixen la llegenda del seu mític camp. La visita del Málaga aquesta vesprada (18 hores) convida a tirar a volar la imaginació, a pensar en eixe Alcoyano de les grans vesprades, capaç de tot, com ja va demostrar en la seua visita a La Rosaleda amb aquella heroica victòria de novembre passat, aguantant en la segona part un setge constant i el suport de 20.000 goles des de la graderia.

El Collao és una altra cosa, i bé que ho saben els equips acostumats als grans escenaris que ho visiten. Les possibilitats del Deportivo passen per fer la vida impossible a un rival, que si alguna cosa té és talent a dolls i molta pólvora a dalt. El millor exemple va ser el partit de començaments de mes enfront del Recreativo de Huelva.

Els de Huelva arribaven crescuts al Collao i es van anar amb les orelles acatxades després del repàs al qual van ser sotmesos en moltes fases del partit. Els blanc-i-blaus van voler repetir actuació fa dues setmanes enfront del Murcia, però a qui se li va acabar ennuegant la trobada va ser al propi Alcoyano, que va entrar massa fred i tot el que va vindre després va ser remar contracorrent fins a acabar ofegat en la riba.

L’escenari torna a ser el millor possible per als de Vicente Parras. La victòria en l’Álvarez Claro de Melilla ha suposat un respir important per a anar amb cap pel Màlaga aquesta vesprada i no haver de pensar en el que es ve damunt, amb la visita a Majadahonda per a mediar-se a l’At. Madrid B i després rebre al líder Castelló.

Des d’aquell 0-3 en San Fernando en l’últim partit de 2023, l’Alcoyano ha sumat 16 dels últims 24 punts que ha disputat. Tres menys, en eixe mateix nombre de partits, porta el Málaga, que va perdre en La Rosaleda enfront del Castelló i com a visitant es va anar amb les mans buides de Ceuta i Melilla, fa dues setmanes.

En l’Alcoyano jugadors cridats a ser molt importants en aquest projecte com Pablo Ganet sembla que han fet un pas al capdavant definitiu. Va ocórrer a Algesires i va tornar a succeir el diumenge a Melilla. El joc de l’equip va passar a tindre un altre sentit amb l’hispà guineà en el camp, amb l’afegit que en l’Álvarez Claro es va estrenar com a golejador i va donar una assistència.

Si a això afegim que Jaume Valens està incommensurable sota pals, Farru està sent tot un descobriment i s’ha consolidat la parella Imanol-Albisua en el doble pivote, només falta que a dalt Dani Selma i Pradera vegen porteria i el seu compte de gols no seguisca estancada.

Per cert, que Imanol serà baixa aquesta vesprada per sanció després de veure la groga en l’Álvarez Claro i després que no prosperara el recurs presentat pel club. Enfront del Málaga, la parella de centrals Primi i Álvaro Vega jugaran advertits, igual que Nieto i Mikel Pradera.

Una cosa similar al que ocorre en l’Alcoyano amb Pablo Ganet succeeix al Málaga amb Manu Molina, un dels seus fitxatges estrela a l’estiu procedent del Zaragoza, que sembla haver alçat el vol després d’un inici de temporada errant i comença a imposar el seu enorme talent, formant un sòlid doble pivote amb Genaro.

Send this to a friend