Teatre Circ porta ‘La Sombra del Tenorio’

En el Centre Cultural Mario Silvestre, a partir de les 20 hores

Teatre Circ porta ‘La Sombra del Tenorio'
Imatge d’arxiu d’una obra de Teatre Circ.

El teatre copa gran part de la programació cultural dels pròxims dies a Alcoi, amb diferents obres en diversos espais de la nostra ciutat.

Per a començar, aquesta vesprada, la companyia alcoiana, Teatre Circ, porta al Centre Cultural Mario Silvestre ‘La Sombra del Tenorio’ de José Luis Alonso de Santos.

Serà a partir de les 20 hores quan es puga veure aquesta obra, guardonada l’any passat amb el Premi Max d’Honor.

En aquesta representació teatral, Saturnino Morales –interpretat per Ricard Sanz–, qui fora Ciutti en el Tenorio, estant sempre a l’ombra, es prepara per a fer el paper de Don Joan en una mescla entre ensomni i realitat en el moment en el qual afronta les seues últimes hores de vida en un hospital de caritat a l’Espanya de la dècada dels 50.

Pepi García és l’altra gran protagonista, ja que interpreta a Sor Inés, la monja que està al costat de Saturnino cuidant-lo.

Adolfo Mataix és el director d’aquesta representació.

Les entrades per a aquesta obra estan a la venda en ticketalcoi.com i el preu és de 8 euros.

D’altra banda, dimecres que ve, dia 15 de març, també a les 20 hores, l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant, sota la direcció de Morgan Blasco portarà al Teatre Calderón –amb entrada lliure– ‘Proceso por la sombra de un burro’, una obra del dramaturg i escriptor suís Friedrich Dürrenmatt.

Aquesta obra, que transcorre en un desert de Tràcia, sota un sol de justícia, expressa de manera sarcàstica el caricaturesc de la condició humana.

Finalment, també en el Calderón i gratuïta, i a la mateixa hora que les dues obres anteriors, divendres que ve, dia 17, serà el torn de ‘Las novias viudas’ escrita i dirigida per Juan Luis Mira i interpretada per Ana Arrarte.

Aquesta obra transcorre l’any 1939 i parla de la vida de Remedios Planelles, qui somia amb cantar en el Teatre Principal d’Alacant.

Send this to a friend