‘Tejiendo territorio’, lema de les primeres jornades sobre periodisme de proximitat de AMDComVal i Generalitat a Alacant

La relació dels mitjans amb institucions, empreses i agències i el futur de la intel·ligència artificial centraran aquesta primera jornada

‘Tejiendo territorio’, lema de les primeres jornades sobre periodisme de proximitat de AMDComVal i Generalitat a Alacant
Les jornades tindran lloc en el Museu d’Aigües d’Alacant.

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) –de la qual forma part El Nostre Ciutat– i la Generalitat organitzen conjuntament el pròxim 16 d’abril en el Museu d’Aigües d’Alacant les primeres jornades sobre periodisme de proximitat sota el lema ‘Tejiendo territorio’.

La jornada reunirà a Alacant a mitjans de proximitat amb institucions, empreses i agències per a analitzar l’actualitat del sector i a experts en intel·ligència artificial per a conéixer el present però també el futur d’aquesta potent eina en el dia a dia dels mitjans de comunicació.

En la jornada seran presents les principals institucions alacantines, per a acostar i donar a conéixer les possibilitats dels mitjans alacantins a l’hora de difondre els seus continguts; les més destacades empreses de la província d’Alacant, per a tractar de teixir sinergies entre empresaris i mitjans; i les agències de publicitat, per a donar a conéixer el treball, difusió i abast dels mitjans de comunicació d’Alacant als seus clients.

La cita en aquest espai gestionat per Aigües d’Alacant, empresa del grup Dinapsis, serà la primera de les jornades que aquest 2024 té previst realitzar l’AMDComVal. La segona parada tindrà lloc a Castelló abans de l’estiu. El tercer esdeveniment se celebrarà a València en el segon semestre de l’any.

La intenció d’aquestes jornades és teixir el territori de la Comunitat Valenciana també a través dels mitjans de comunicació de proximitat, aquells que són capaços de calar en el més profund del territori d’Alacant, Castelló i València gràcies a la seua capil·laritat.

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) reuneix en l’actualitat a 56 mitjans de comunicació de l’Alacant, Castelló i València que han aconseguit la xifra de 251 milions de pàgines en 2023, segons l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Aquestes dades suposen un increment del 29,31% respecte a les xifres de l’any 2022 en el qual van aconseguir aconseguir la xifra de 194 milions de pàgines vistes l’any 2022.

Advertisements

Send this to a friend