Teló llança una nova edició de Mostra de Teatre Amateur de Cocentaina

S'han programat tres representacions durant el mes de febrer

Teló llança una nova edició de Mostra
La Mostra arriba puntual a la seua cita com cada febrer.

Teló Teatre ha organitzat una nova edició de la ‘Mostra Vila de Cocentaina’, un aparador per al teatre amateur que arriba en aquesta ocasió a la seua edició número XXIII i una cita cultural que es durà a terme durant tot el mes de febrer.

Les representacions arranquen dissabte que ve 11 de febrer, a partir de les huit de la vesprada, amb la posada en escena de l’obra ‘El Quixot dels inferns’ a càrrec d’Atrote Teatre, una història que se centra en un ancià malalt d’alzheimer i el cuidador del qual l’ajudarà a recordar la seua vida entre una autèntica muntanya russa d’emocions.

A la setmana següent hi haurà un descans, amb motiu de la preparació dels Carnestoltes, i la Mostra es reprendrà el diumenge 19 de febrer amb el musical infantil titulat ‘No hi ha dret’ a càrrec de la companyia ‘Ktarsis Teatre’. Aquesta representació familiar serà a partir de les de les 12 hores i tindrà entrada gratuïta.

Finalment, el grup amfitrió, Teló Teatre, oferirà al públic ‘L’obra quasi perfecta’ el dissabte 25 de febrer, dirigida per Joan Aura. Cal esmentar que la Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina arriba a 2023 plenament consolidada en l’oferta cultural contestana i després d’haver superat l’aturada que va portar la pandèmia del coronavirus.

Per a Teló Teatre és, a més, tot un repte seguir avant amb un esdeveniment que la gent sempre espera amb moltes ganes. “Malgrat ser dates complicades, per l’hivern i la celebració dels Carnestoltes, sempre gaudim del suport del públic i per exemple nosaltres pengem el cartell de complet el dia que actuem”, comenta Saúl Santonja, president de l’agrupació teatral.

Apuntar que, després de la Mostra, Teló Teatre s’endinsarà en la celebració del Dia Mundial del Teatre que es commemorarà el 25 de març.

Send this to a friend