Toni Francés: “Hem demostrat que tenim un projecte sòlid, realista i alhora, ambiciós”

El PSOE ha tancat la campanya electoral amb un senzill acte en l'Àgora

Toni Francés: "Hem demostrat que tenim un projecte sòlid, realista i alhora, ambiciós"
Tota la candidatura del PSOE en l’acte de tancament de campanya d’aquest matí.

Hui conclou la campanya electoral i dona pas a la jornada de reflexió de demà, sent les eleccions municipals aquest diumenge

El PSOE d’Alcoi ha tancat hui aquesta campanya amb un senzill acte en l’Àgora, amb una roda de premsa en la qual han presentat un vídeo animant a la ciutadania a votar.

L’actual alcalde i candidat socialista, Toni Francés, ha atés els mitjans i ha parlat sobre la campanya electoral, en la qual al·lega que “hem demostrat que tenim un projecte sòlid, realista i alhora, ambiciós perquè Alcoi continue progressant i continue sent aqueixa ciutat plena d’oportunitats per a totes i tots”.

Així mateix, ha indicat que “ha quedat clar que no sols tenim el millor equip i el millor projecte, si no que som l’únic que tenim un projecte de futur”, fent al·lusió als altres partits, especialment al Partit Popular: “sabem el que no li agrada, però no el que proposa. El principal partit de l’oposició no ha sigut capaç de presentar un projecte de ciutat i explicar als ciutadans el que vol fer”.

L’alcaldable ha continuat dient que “aquest diumenge les alcoianes i alcoians poden triar l’opció de futur, que dona garanties i estabilitat, que garanteix que continuarem construint junts aqueixa ciutat en la qual tots progressem i ho fem de manera conjunta, o tornar arrere, al pitjor PP, al de l’especulació, al qual governa per a uns quants”.

Sobre les sensacions recollides en la campanya electoral, Francés ha comentat que “estem molt satisfets i molt contents de la labor que hem fet. Durant aquests 15 dies hem pogut explicar el fet i el que volem fer des del dilluns. La ciutadania està acollint molt bé els projectes, que més que projectes són realitats, i fins a l’últim dia hem estat presentant-los i hem explicat com els farem i com els finançarem”.

En aquesta línia, el candidat socialista ha fet referència al projecte anunciat ahir, en el qual el Verge dels Lliris serà Hospital Universitari –tota la informació sobre aquesta iniciativa està en l’edició impresa de El Nostre *Ciutat de hui, divendres 26 de maig–.

Send this to a friend