Toni Francés repeteix com a candidat socialista a l’alcaldia d’Alcoi

Va anunciar aquest divendres la seua candidatura acompanyat pel secretari general dels socialistes alcoians, Jordi Martínez

Toni Francés repeteix com a candidat
Toni Francés i Jordi Martínez van comparéixer aquest divendres en roda de premsa.

Toni Francés, actual alcalde d’Alcoi, va anunciar aquest divendres la seua candidatura a les eleccions municipals de 2023, en el transcurs d’una roda de premsa al costat del secretari general dels socialistes alcoians, Jordi Martínez, i en la qual va deixar constància que ha pres aquesta decisió “després de molta reflexió, i he fet el pas perquè mantinc la il·lusió, la força i les ganes de continuar treballant per Alcoi, com he fet tots aquests anys. Estic plenament motivat i ple de força i il·lusió per a continuar avançant en aquest projecte dels socialistes d’Alcoi per a la nostra ciutat”. Assenyalar que la candidatura de Toni Francés ha comptat amb la unanimitat de l’Executiva de l’Agrupació Local.

Al costat d’això, Francés va afegir que un altre motiu per a presentar-se com a candidat és “sentir el suport dels meus companys, del meu equip, sense el qual no podria haver fet res”, així com “comptar amb el suport i reconeixement per part de la ciutadania, dels alcoians i alcoianes”.

> Més informació en l’edició del dissabte 17 de setembre de El Nostre Ciutat.

Advertisements

Send this to a friend