Tot llest per al començament de les obres en el col·legi Tomás Llácer

Ara com ara en el Pla Edificant s'han executat 1'1 dels 15 milions previstos

Tot llest per al començament
Aquesta intervenció té un termini d’execució de 3 mesos.

Les obres d’adequació del CPEE Tomás Llácer començaran la setmana vinent, després de la signatura de l’acta de replanteig que tindrà lloc durant aquesta setmana. Les obres, que s’emmarquen dins del Pla Edificant, van ser adjudicades per un import de 178.182 euros, a aquesta quantitat caldria sumar 15.926 en concepte de projecte i direcció d’obra pel que l’import final de l’actuació serà de 194.108 euros, quedant un romanent d’uns 50.000 euros per a poder complementar diverses actuacions.

Aquesta intervenció té un termini d’execució de 3 mesos i s’intentarà finalitzar al més prompte possible, perquè afecte en la menor mesura a l’inici del curs. L’actuació consistirà en la construcció d’un itinerari protegit de la pluja en eixir de les aules al pati. A més, s’adequa l’edifici existent mitjançant la instal·lació de climatització/ventilació en la totalitat de les aules (a excepció de la de música) i a l’aula de fisioteràpia. També s’ha projectat la instal·lació de dos jocs adaptats en unes aules d’estimulació, a més del pintat de la totalitat de la planta baixa.

Recordem que després d’adjudicar-se l’obra l’empresa va renunciar a ella, la qual cosa ha retardat l’actuació fins al final d’aquest curs per haver de dur-se a terme tot el projecte i no entorpir el programa educatiu.

Fins al moment les inversions del Pla Edificant han suposat 1.125.290 euros en obres finalitzades en 5 centres educatius: Escola Oficial d’Idiomes, Horta Major, Sant Vicent Miguel Hernández i El Romeral. En la majoria d’aquests centres, hi ha hagut un romanent, la qual cosa permet dur a terme més actuacions de millora depenent de les necessitats de cadascun d’ells.

En total el pressupost de les inversions de la Generalitat en els centres educatius d’Alcoi ascendeix a 14.972.372 euros, xifra que augmentarà després d’adequar els preus de l’Andreu Sempere.

Recordem en el cas d’aquest institut, després de quedar deserta la licitació, el Govern Local ja ha consensuat amb el centre educatiu i els tècnics municipals un projecte amb els preus actualitzats de les matèries primeres i afegint tota una sèrie de necessitats demandades pel propi centre. Una vegada el personal tècnic haja redactat el projecte es presentarà a Conselleria.

En el cas de Pare Vitòria i Cotes Baixes els processos es troben en la fase de delegació de competències per al Pare Vitòria i en el de Cotes Baixes, falta l’adequació de la memòria valorada. Des de l’Ajuntament s’està a l’espera que la Conselleria d’Educació duga a terme aquests tràmits. Recordem que el pressupost de l’IES Pare Vitòria ascendeix a 4.077.371 euros i el d’IES Cotes Baixes a 5.131.263 euros.

Send this to a friend