Tres centres mostren interés pel model de l’IES Cotes Baixes

Les visites han coincidit amb les XII Jornades Tècniques d’FP

Tres centres mostren interés pel model de l’IES Cotes Baixes
Imatge de les jornades de Formació Professional.

El model d’aprenentatge i el procés d’evolució tecnologia de l’IES Cotes Baixes ha atret a tres centres de diferents punts del món, que han visitat recentment el centre educatiu.

Així, directius i professorat d’Arizmendi Ikastola, el CIFP Miguel Altuna de Bergara i del centre d’FP Redu School Rovaniemi de Lapònia (Finlàndia), han mantingut diverses reunions amb l’equip directiu del centre alcoià i el seu professorat amb la finalitat de conéixer el seu model educatiu, a més d’haver visitat les instal·lacions.

L’interés principal ha residit a conéixer el procés de canvi i com s’ha dut a terme amb el propòsit d’extrapolar el sistema en els seus respectius instituts. A més, els visitants també han volgut conéixer l’itinerari educatiu que Cotes Baixes fa i que uneix el Batxillerat Tecnològic amb la Formació Professional, la qual cosa permet, que l’alumnat puga realitzar pràctiques en empreses nacionals i internacionals durant la seua etapa escolar.

Segons el director de Cotes Baixes, Fernando Sansaloni “el pla que té el centre per als pròxims anys amb l’objectiu de continuar millorant en tots els camps donant-nos suport en la transformació digital. És un procés en el qual no podem quedar-nos arrere, l’alumnat ha de ser conscient que la tecnologia està impactant en tots els àmbits de la vida i que l’ús d’aquesta ha d’estar enfocat a millorar la vida de les persones, tant a nivell personal com professional”.

JORNADES TÈCNIQUES FP
Aquestes visites han coincidit a més amb les XII Jornades Tècniques d’FP, en les quals hi ha hagut ponències, experiències pràctiques i testimoniatges professionals. Totes aquestes activitats pretenen acostar als alumnes de cicles formatius al món empresarial del qual, en un futur, formaran part.

En total més de 25 empreses i especialistes de cadascuna de les famílies professionals que s’estudien a Cotes Baixes han assistit a aquestes jornades en el centre per a aportar nous coneixements teòrics i realitzar algunes demostracions.

Send this to a friend