Tres detinguts acusats de drogar i robar 9800 euros a un home

Segons els fets, ocorreguts a Alcoi, la víctima havia contractat els serveis sexuals d'una de les persones detingudes

Tres detinguts acusats de drogar i robar 9800 euros a un home
Exteriors de la comissaria de la Policia Nacional a Alcoi. | ARXIU

Tres persones han resultat detingudes a Alcoi com a presumptes autores dels delictes de robatori amb violència, tràfic de drogues i extorsió.

Segons s’indica des de la Policia Nacional, els detinguts, presumptament, van drogar i van robar diners del compte bancari a un home que havia contractat els serveis sexuals d’una de les suposades autores dels fets que van ser denunciats en dependències policials: “en les seues declaracions la víctima va referir haver contractat els serveis sexuals d’una dona i que una vegada personada aquesta en el seu domicili li va facilitar substancies estupefaents que després del seu consum li van provocar marejos i van anul·lar la seua capacitat d’actuació arribant fins i tot a perdre la consciència”.

Així mateix, sobre la base de la informació facilitada, la presumpta autora, al costat d’una altra dona que va acudir després a l’habitatge on estava la víctima, “van començar a defraudar diners del compte del denunciant”, realitzant transferències i transaccions “mitjançant la plataforma de pagaments mòbils a diferents comptes i línies telefòniques, utilitzant la seua identificació facial en el seu terminal telefònic ja que el mateix es trobava pràcticament paralitzat pel fet que havien aconseguit anul·lar la seua voluntat”.

La víctima no va recuperar la consciència fins a l’endemà, quan es va adonar que s’havien fet un total de 20 transferències, sense el seu consentiment, per un import de 9800 euros.

La Policia Nacional apunta que va ser llavors quan el denunciant va tornar a contactar amb la dona “a la qual havia contractat els serveis sexuals i en recriminar-li la seua actitud, aquesta va començar a amenaçar-lo i extorquir-li amb fer públic un vídeo de caràcter sexual en el qual apareixia la víctima en una actitud comprometedora”.

En la investigació els agents van sol·licitar informació a les entitats bancàries amb l’objectiu de rastrejar els diners transferits i conéixer la identitat dels titulars. Una vegada reeixit, es va precedir a la detenció d’aquests, dues dones i un home, germans, de 23, 26 i 32 anys.

A les dues dones se’ls va imputar un delicte de robatori amb violència, tràfic de drogues i extorsió i l’home va ser imputat per cooperar en el delicte de robatori amb violència ja que va aportar tant el telèfon com els comptes bancaris perquè finalment pogueren duguera a terme les transferències econòmiques.

Dels detinguts, les dues dones van ser posades a la disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la localitat d’Alcoi. D’altra banda, l’home detingut va ser posat en llibertat després de comparéixer en dependències policials.

Send this to a friend