Troben efectes robats en l’incendi d’un habitatge ocupat a Alcoi

Una persona ha resultat detinguda acusada d'un delicte de robatori amb força en domicili

Troben efectes robats en l'incendi d'un habitatge ocupat a Alcoi
Comissaria de la Policia Nacional a Alcoi. | ARXIU

Un home de 20 anys ha sigut detingut a Alcoi acusat d’un delicte de robatori amb força en domicili, després de trobar en l’habitatge que aquest presumptament ocupava, efectes robats.

Segons s’indica, efectius de la Policia Nacional, Policia Local i del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, van acudir recentment a l’incendi d’un habitatge unifamiliar sense acabar, en obres, i situada en un carrer de la Zona Nord d’Alcoi, en la qual en eixe moment no es trobava ningú a l’interior, sobre la base de la informació facilitada.

Durant les labors per a sufocar les flames, es van trobar diferents efectes en el seu interior que es van traure a la via pública “com a mesura de seguretat”, i que en eixe moment, un dels veïns de la zona, que estava observant el que ocorria, va indicar als agents que “sense cap gènere de dubtes” l’equip de tir amb arc professional que s’havia tret de la casa en flames “era de la seua propietat i que a mitjan mes de novembre de l’any 2023 li havia sigut sostret de la terrassa del seu domicili que es trobava prop de l’habitatge incendiat. Segons va manifestar el propietari dels efectes, qui se’ls va emportar de la seua terrassa va haver d’escalar per un mur d’uns quatre metres d’altura”.

Els agents de la Policia Nacional van procedir al trasllat dels efectes a dependències policials on li van fer lliurament al seu legítim propietari qui va acreditar la seua titularitat. Amb la resta d’efectes encara es continuen les gestions per a esbrinar la seua procedència.

Posteriorment agents adscrits al Grup de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi van dur a terme les perquisicions necessàries comprovant que “altres dotacions de Policia Nacional ja havien intervingut anteriorment en el domicili incendiat i que fet i fet havia sigut ocupat per un home i una dona que portaven unes setmanes residint en ell pel que van poder identificar plenament a eixes dues persones i procedir a la detenció d’un d’ells per un delicte de robatori amb força en domicili”.

El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia d’Alcoi.

Es continuen les gestions per a la localització de l’altra persona implicada.

Advertisements

Send this to a friend