Trofeu Filaes: Cruzados i Andalusos apunten a reeditar la final en futbol sala sènior

L'any passat es va decidir amb un solitari gol de Mauro Verdú

Trofeu Filaes: Cruzados i Andalusos apunten a reeditar la final en futbol sala sènior
Final celebrada en el pavelló. | ARXIU

Si la lògica acaba imposant-se, tot apunta al fet que Cruzados i Andalusos reediten aquest pròxim dissabte, a partir de les 19’30 hores, la final de la passada edició del Trofeu Filaes, decidida amb un solitari gol de Mauro Verdú.

Tots dos equips tornaran a polaritzar gran part de les mirades d’aquesta edició, en la qual tornen a ser els grans favorits al títol. Els Cruzados estan enquadrats en el grup 5 al costat d’Asturianos i Cides, mentre que els Andalusos figuren en el 2, en el qual també estan Muntanyesos i Domingo Miques.

Trofeu Filaes: Cruzados i Andalusos apunten a reeditar la final en futbol sala sènior
Filà Cruzados, l’any passat. | ARXIU

En teoria als Cruzados els tocarà el quadre més complicat en cas d’aconseguir la final. Pel camí es creuarien amb els Ligeros, que compta amb un equip molt jove liderat per Borja, jugador del Serelles de la Tercera Divisió i en el qual també figuren diversos jugadors del Serelles B, mentre que en semifinals es trobaria amb els Abencerrajes, que té en les seues files a tres jugadors del Serelles FS: Topo, Sergio i Alejandro Puig. Els Cruzados, que tornaran a estar dirigits per Pablo Pérez, que aquesta temporada s’ha estrenat en la banqueta del Serelles FS, compta amb diversos dels seus pupils en la plantilla de Tercera Divisió, començant pel seu germà Nando, els germans Verdú, Iván i Mauro, a més de Michi. Sens dubte, un equip amb molta pólvora i bastants hores de vol, encara que el Trofeu Filaes és una competició diferent en la qual entren en joc altres factors, com que la fase més important del torneig es decideix amb partits molt seguits, a més de tractar-se d’un esdeveniment amb les emocions a flor de pell, sobretot en la seua part decisiva.

Trofeu Filaes: Cruzados i Andalusos apunten a reeditar la final en futbol sala sènior
Equip de la filà Andalusos, en l’edició de l’any passat. | ARXIU

Els Andalusos tenen com a banderers a tota una institució del futbol sala local com és Tonelo, forjat en mil i una batalles, que tornarà a estar acompanyat per Eric Baena, un mal de queixal per a tota defensa pel seu desplegament i gran mobilitat.

Fa dos anys, en el retorn del Trofeu Filaes després de les dues edicions que no es van disputar per les conseqüències del coronavirus, van tocar cel en derrotar en la final als Ligeros i l’any passat es van quedar amb la mel en els llavis en acabar subcampions.

Veurem qui pot més en aquesta edició, si són els Cruzados tornen a regnar o en canvi són els Andalusos els qui recuperen el títol. Queda una tercera opció, que cap dels dos repetisca victòria i s’acaben trencant tots els pronòstics i siga un actor inesperat qui s’emporte els honors.

Pot accedir a l’especial de El Nostre sobre el Trofeu Filaes fent clic ací.

Advertisements

Send this to a friend