Turisme destina 40.000 euros a fomentar la Fira de Tots Sants

També promocionarà els productes agroalimentaris propis de la comarca

Turisme destina 40.000 euros a fomentar la Fira de Tots Sants
Assistents a la Fira de Tots Sants. | QUIQUE REIG

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Cocentaina per al foment de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana durant 2023.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina en 2023 un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Cocentaina per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de festes de rellevant interés turístic, com és la Fira de Tots Sants.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Cocentaina es compromet a realitzar diferents actuacions en el marc de la 677 edició de la Fira de Tots Sants.

D’aquesta manera, promocionarà la Fira a través d’espais publicitaris, tant comarcals com nacionals, a més d’editar nou material promocional i cartelleria que anunciarà la 677 edició de la Fira. Així mateix, la promoció també es realitzarà amb presència continuada en les xarxes socials.

En concret, a través d’aquest acord, el consistori ha dut a terme la promoció de la marca en la primera edició de l’esdeveniment esportiu Aitex Terra Trail, que es va celebrar el mes de gener passat.

També promocionarà els productes agroalimentaris propis de la comarca, com l’oli d’oliva verge en l’IV AOVE Fòrum Internacional Fira Tots Sants, que se celebrarà el mes de desembre.

Una altra de les actuacions promocionals serà el VI Trail Fira Tots Sants, carrera d’atletisme que es durà a terme al novembre i que discorre en la seua gran majoria pel Parc Natural de la Serra de Mariola.

La Fira de Tots Sants és un dels esdeveniments més identitaris des del punt de vista cultural, social i econòmic de Cocentaina, a més de tindre un caràcter singular i exclusiu per aquesta mena de celebració en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Forma part d’un patrimoni immaterial que resulta de la història i de la manera de ser d’un poble que ha de ser reconegut per a preservar els seus valors per a futures generacions. A més, serveix de vehicle de difusió de la pròpia cultura, davant les noves generacions i els i les visitants que arriben des de fora per a conéixer-la.

Send this to a friend