Un café venecià, la novetat en la Setmana Modernista 2023

L'espectacle combina teatre, música i dansa i les entrades són gratuïtes

Un café venecià, la novetat en la Setmana Modernista 2023
Un moment de la presentació de l’activitat que tindrà lloc a la fi de setembre.

La Setmana Modernista d’enguany, celebrada el mes de setembre, tindrà una novetat: la recreació d’un café en un saló venecià. El Grup de Recreació Modernista d’Alcoi ha organitzat aquesta representació, ‘Una velada en el salón veneciano’, que es durà a terme el pròxim 23 de setembre a les 20 hores en el Teatre Calderón.

Com ha expressat el president de l’Associació Modernista d’Alcoi, Guzmán Bernabéu, en roda de premsa, es tracta d’una proposta nova que combina teatre, dansa i música. “És una recreació del que era un café d’aquestes característiques i intentarem que el públic present aqueix dia interactue i forme part també de l’obra”.

En aquest sentit, més enllà de l’organització d’aquesta entitat, també han col·laborat en la producció de l’obra Jordi Peidro amb l’elaboració del guió, la companyia Bolos Teatre, la ballarina alcoiana Sol Picó amb l’acompanyament musical d’Àngel Lluís Ferrando i la direcció musical de Moisés Olcina, amb ‘Modernismoises Sextet’ que, com ell mateix ha explicat, és el nom que se li ha posat al conjunt musical que intervindrà aqueix dia en l’obra.

Així, Sol Picó, present també en la roda de premsa, va assenyalar que “sempre és un honor poder participar en activitats a Alcoi i, encara que no puc revelar molta cosa, ja he rebut les dues peces musicals que acompanyaran la meua actuació i són peces molt interessants”. Com a expressa Ferrando, són peces produïdes especialment per a aquesta ocasió i s’estrenaran el 23 de setembre.

Així mateix, Moisés Olcina també formarà part de l’obra amb la direcció d’un sextet que serà “la música que tots els que van al café poden gaudir”.

Des del Grup de Recreació Modernista animen a la gent al fet que vaja a veure l’obra i asseguren que és un projecte “molt divertit i dinàmic”. Les entrades són gratuïtes i ja estan disponibles en la web de ticketalcoi.

Send this to a friend