Un cotxe perd el control i s’encasta contra una façana de Sant Nicolau

S'investiguen les causes, mentre el conductor ha donat negatiu en els test d'alcohol i drogues

Un cotxe perd el control i s'encasta contra una façana de Sant Nicolau
Fotografia presa en el moment de l’accident. J. SEMPERE

El carrer Sant Nicolau ha registrat un aparatós accident de trànsit aquest diumenge al migdia que, per fortuna, s’ha saldat únicament amb danys materials. Ocorria passades les 13’30 hores, quan un conductor perdia el control del seu vehicle i acabava col·lidint contra la façana d’un edifici.

Segons testimonis presencials de l’accident, el cotxe en qüestió, que circulava en sentit ascendent, ha començat a realitzar maniobres brusques a l’altura de Sant Maure i després de donar diversos volantades i envair el carril de sentit contrari, ha acabat per encastar-se contra el portal d’un edifici contigu al Círculo Industrial.

L’incident ha alçat una gran expectació al carrer, que es trobava plena de vianants en el moment d’accident. Afortunadament, el tram de vorera que ha envaït el vehicle sinistrat estava lliure de vianants en eixe instant.

La Policia Local, que s’ha personat ràpidament en el lloc dels fets, es troba investigant les causes que han desencadenat la pèrdua de control del vehicle, alhora que descarten la influència de drogues o alcohol després de donar negatiu en totes dues proves.

Detingut per amenaçar amb una escopeta a les portes del Centre Comercial

En un altre ordre de coses, la Policia Local ha informat de la detenció d’un home per presumptes amenaces amb una escopeta de caça. Els fets van ocórrer durant la vesprada del divendres en l’exterior del Centre Comercial Alzamora.

Segons la informació facilitada, l’ara arrestat va exhibir l’arma després d’una discussió amb un grup de joves, situació que va ser gravada per un dels testimonis generant una gran alarma. Ràpidament els agents van iniciar la seua cerca, sent localitzat i detingut moments després.

Send this to a friend