Un home és rescatat del seu vehicle després de quedar atrapat per la pluja

La zona d'Alcoi i comarques està en preemergència per pluges i tempestes nivell taronja

Un home és rescatat del seu vehicle després de quedar atrapat per la pluja
El conductor ha hagut d’eixir per la finestreta del cotxe. | CONSORCI BOMBERS ALACANT

Les conseqüències de les fortes pluges que s’estan registrant en la nostra zona no han tardat a arribar, i efectius del Consorci Provincial d’Alacant, concretament, del parc de Cocentaina, han rescatat a primera hora de hui a un home que s’havia quedat atrapat dins del seu vehicle, ja que estava envoltat per l’aigua de la pluja, tal com s’aprecia en la imatge que acompanya a aquesta notícia.

Ha sigut necessària una cadena humana per a accedir al conductor i extraure’l per la finestreta, qui no presentava “lesions aparents però va quedar sent atés per una ambulància en el lloc del rescat”, detallen els bombers.

Els fets han ocorregut en la carretera Benimarfull-Alcosser de Planes, prop de l’aeròdrom segons la informació facilitada.

ALERTA PER PLUGES
Tant Alcoi com la resta de les comarques, i tota la província d’Alacant en general es troba en preemergència per pluges i tempestes nivell taronja.

Segons el departament d’Emergències i Protecció Civil d’Alcoi, al voltant de les 12 hores hui s’havien registrat ja uns 65 litres per metre quadrat a la nostra ciutat. Des d’aquesta àrea, aquest matí han indicat que de moment no hi havia hagut cap incident destacable a la ciutat, i que únicament hi ha hagut arrossegaments de terra a conseqüència de les pluges.

La previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) és que a Alcoi ploga durant tota aquesta setmana, que la citada alerta taronja es mantinga també demà i que baixe a groga el dijous. Sobre la base d’aquesta, i en aquests moments, la probabilitat de precipitació descendeix al 5% en la vesprada de demà dimecres, sent aquest l’únic moment de possible treva.

OBERTURA ALBERG CREU ROJA
D’altra banda, l’Ajuntament d’Alcoi ha informat aquest matí que, a causa de la situació meteorològica s’ha obert l’alberg de Creu Roja.

Send this to a friend