Un moment únic per a 360 egressats

El Campus d'Alcoi de la UPV va celebrar el divendres la gala de graduació

Un moment únic per a 360 egressats
La graduació va tindre lloc en el pavelló de l’edifici Georgina Blanes. | XAVI TEROL

Els sentiments de cada final d’etapa es podria dir que són una miqueta indescriptibles. Eufòria, nostàlgia, emoció, alegria, tristesa…tots tenen cabuda en un moment així. Aquesta situació la van viure el divendres 360 estudiants, ja diplomats, del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), els qui van ser els absoluts protagonistes de la gala de graduació multitudinària –estava prevista l’assistència d’unes 1500 persones– celebrada en el pavelló de l’edifici Georgina Blanes.

Els aplaudiments dels seus familiars van ressonar en les seues oïdes conforme anaven entrant al pavelló al so de ‘Viva la vida’ de Coldplay per a seure i que començara un dels moments que recordaran per molt de temps.

Un moment únic per a 360 egressats
El director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, durant la seua intervenció. | XAVI TEROL

La comunicadora Ajo Valls va ser l’encarregada de presentar la gala en la qual van intervindre diferents autoritats, començant pel director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, qui va dir unes paraules molt emotives cap a les famílies dels estudiants després de felicitar a aquests per graduar-se: “als pares, mares, avis, oncles i germans…i fins i tot a les mascotes… també us vull felicitar i agrair la paciència i el suport que li heu donat als nostres alumnes. Sense vosaltres, això que estem vivint no seria possible”.

Sobre els egressats va assenyalar que “sou els nostres ambaixadors, els nostres agents turístics i els nostres representants més preuats”. Així mateix, va tindre un especial record per a l’alumna d’intercanvi d’Erasmus, Sarah Guessad, que va morir a Alcoi el mes de maig passat de manera sobtada i que el divendres hauria d’haver estat en l’acte de graduació.

Bernabeu també va fer al·lusió a la padrina de la promoció, la professora Ana Botella, a qui va agrair els seus “anys de dedicació a la docència” i sobre la que va afirmar “ser bona persona i una docent entregada als alumnes”.

Un moment únic per a 360 egressats
La padrina de la promoció, Ana Botella, rebent un obsequi del Delegat d’Alumnes. | XAVI TEROL

Precisament la padrina va continuar amb aqueixa emoció: “el hui és un regal per a mi i estic francament emocionada”. Va assegurar sentir-se “abrigallada, valorada i respectada” per totes les persones que formen part del Campus.

Diversos alumnes també van intervindre en l’acte i van ser els grans protagonistes en el moment d’eixir a l’escenari per a viure oficialment aqueix instant de graduació.

Els 360 egressats pertanyien a sis graus, dos dobles graus i quatre màsters universitaris.

Send this to a friend