Un total de 350 patges repartiran la il·lusió

La recollida dels paquets serà de nou en el Pare Vitòria

Un total de 350 patges repartiran la il·lusió
Un patge porta un paquet a un habitatge la passada Cavalcada.

De nou, un any més, l’institut Pare Vitòria centralitzarà la recollida de paquets durant el matí d’aquest divendres, 5 de gener.

Segons s’indica, l’horari de recepció serà de les 9 a les 13’30 hores, en les instal·lacions del centre educatiu.

Es recomana que els paquets siguen embolicats en paper de ‘estrassa’ marró i que les seues dimensions i pes siguen les adequades, és a dir, no voluminosos ni pesats, fent així, més fàcil i accessible la tasca dels patges a l’hora del seu lliurament.

Ja s’ha avançat que, en el cas dels paquets que s’entreguen per exterior, és a dir, pels balcons, prevaldrà la seguretat dels voluntaris paqueters, sobretot en aquells paquets que siguen més pesats o voluminosos, que seran entregats per l’escala interior de l’habitatge.

El pes màxim del paquet serà de 12 Kg. La suma de la longitud, amplària i altura del paquet no superarà els 150 cm, sense que el costat major excedisca de 65 cm.

D’altra banda, assenyalar que els veïns i veïnes que encarreguen aquests lliuraments, hauran d’estar en el seu domicili des de l’inici de la Cavalcada.

LA IL·LUSIÓ, A càrrec de 350 PATGES
Seran un total de 350 patges, voluntaris paqueters, de 10 entitats, els que facen possible aquesta labor. Els grups són: Grup Scout Sant Jordi, Centre Juvenil Salesià Pinardi, Grup Scout Mafeking, Grup Juniors Flor de Neu, Grup Juniors Endavant Alcoi, Centre Excursionista d’Alcoi, El Cau, Grup Juniors Cadena Forta, Grup Scout Brownsea i Grup Scout Pastoral de la Alegría, a més de l’Associació de Sant Jordi

Send this to a friend