Un total de 36 textos opten al Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre

S'han presentat més obres que altres anys

Un total de 36 textos opten
Lliurament d’un premi anterior d’aquest mateix certamen. ARXIU

Una vegada finalitzat el termini de presentació d’obres al XLIX Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre Pep Cortés, la seu electrònica de l’Ajuntament ha rebut 36 originals procedents de diferents territoris de la nostra llengua.

El departament de Cultura informa que dèsset han arribat de Catalunya, catorze de la Comunitat Valenciana, quatre d’Illes Balears i també s’ha rebut un des de França. La xifra se situa lleugerament per damunt de la mitjana dels últims anys, la qual cosa demostra la bona acceptació d’aquest certamen.

El premi d’Alcoi, amb més de cinquanta anys de trajectòria, està reconegut com el més veterà i un dels més prestigiosos dels convocats en llengua pròpia en l’àmbit lingüístic compartit del valencià/català. La dotació del Premi és de 8.000 euros. L’any passat l’obra guardonada va ser ‘Jo no volia ser Rita Haywort’, de Víctor Alexandre, actualment en edició a càrrec de Bromera i que serà presentada pròximament.

Està previst que el veredicte d’enguany es faça públic a la fi d’octubre, en el marc de la XXXII Mostra de Teatre d’Alcoi, amb la qual cosa el canvi de data de la fira teatral permetrà el retrobament d’aquestes dues valuoses iniciatives vinculades a la creació dramàtica.

Send this to a friend