Un total de set municipis de les comarques tindran subvencions per al cicle hídric

Procedents de la Diputació d'Alacant, tant a L'Alcoià com al Comtat

Podran realitzar diverses millores relacionades amb l’aigua.

La Diputació d’Alacant subvencionarà amb 140.000 euros la redacció de projectes en matèria de cicle hídric dels quals es beneficiaran 24 ajuntaments i una comunitat de regants. La institució provincial ha aprovat el repartiment d’aquestes ajudes, amb les quals busca col·laborar en l’impuls d’obres i actuacions que milloren l’eficiència en l’ús d’aigua, tant de proveïment i sanejament com de regadiu.

La vicepresidenta segona i diputada responsable de l’àrea, Ana Serna, ha destacat que des de la Diputació “treballem constantment per a desenvolupar totes aquelles accions que ens ajuden a estalviar cada gota d’aigua mitjançant un ús eficient d’aquest preuat recurs”, al mateix temps que ha ressaltat la importància d’assistir i fer costat als ajuntaments, especialment als més xicotets, en aquesta important tasca.

Els projectes en els quals es treballarà abasten la renovació de les xarxes d’aigua potable, la substitució de conduccions, la reposició de col·lectors, la construcció de depòsits d’aigua potable o la millora d’infraestructures de xarxes de reg.

Els municipis de les nostres comarques que tindran ajuda d’aquestes subvencions no dineràries –que inclouen la redacció del projecte que es vol escometre– seran, d’una banda, Balones, Beniarrés, Gaianes i Muro de Alcoy, al Comtat, i per un altre, a la comarca de L’Alcoià, Castalla, Penàguila i Tibi.

Send this to a friend