Una autora alcoiana col·loca el seu llibre com a best seller en Amazon

Nurya Reig ha aconseguit fins que el Papa Francesc llija ‘Evolución de la consciencia'

Una autora alcoiana col·loca el seu llibre com a best seller en Amazon
L’escriptora amb el llibre, que ja va per la seua tercera edició.

Quan en 2016 va escriure ‘Evolución de la consciencia’, Nurya Reig travessava una profunda crisi existencial. Una situació personal que va saber canalitzar gràcies al procés de completar la redacció del llibre, on va bolcar tota la seua formació en teràpies alternatives. “He descobert que la meua missió en la vida és el propòsit d’ajudar als altres des del cor”, això és, “inspirar a la gent a obrir la seua consciència, instruir i entrenar el seu desenvolupament personal”, destaca com a carta de presentació.

‘Evolución de la consciencia’ ja va per la seua tercera edició, després del seu llançament en 2018, i recentment, l’autora alcoiana i el seu primer llibre eren notícia per haver-se convertit en best seller en Amazon a Espanya, els Estats Units i Mèxic. L’escriptora, que acaba de publicar el seu segon llibre, es mostra sorpresa i alhora satisfeta per aquest assoliment.

Sobre la publicació, explica que és un llibre sobre l’evolució del que ella denomina ‘nova consciència col·lectiva’, però comptada amb història. “Se situa en el segle XXII, any 2148, narrada per una adolescent, la qual descobreix el diari d’un avantpassat de la seua família de l’any 2012, que explica com va ser la transició de la humanitat de l’era de ‘Piscis’ a l’era d’Aquari i com va ser el despertar de la consciència col·lectiva, és a dir, el moment present, i quines eines van ajudar al fet que fora possible eixe canvi i com en el segle XXII es troba el Nou Món”, relata.

El personatge d’aquest llibre, que és com el “ávatar” de l’autora, transmet els passos a recórrer per a “avançar en el teu camí”, passos que a la pròpia Nurya li ha “costat anys descobrir i en aquesta lectura, te les revelaré, perquè el teu avanços més ràpid, sempre que òbrigues la teua ment, deixes fluir i confies en la teua vida”.

A més de convertir-se en un dels llibres més venuts en la gran plataforma, ‘Evolución de la consciencia’ va tocar el cor del Papa Francisco en 2021, rebent fins i tot una carta d’agraïment del mateix Vaticà.

LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS
‘Bailando con tus miedos 2.0. Es hora de ser libre’ és el segon llibre de desenvolupament personal que ha publicat aquesta naturòpata, ‘quiromasajista’ i terapeuta holística. Segons compte, “tracta sobre la gestió de les emocions des de l’amor, Ballaràs amb les teues pors, perquè els abraces i no els tingues por”. Aquest llibre també està contat en forma d’història i conté un curs digital per a treballar la ment.

Send this to a friend