Una Selecció Valenciana molt alcoiana aconsegueix el campionat d’Espanya

Destacar al golejador Alejandro Verdú, màxim artiller del torneig amb onze punts

Campions d'España sub'15 de hockei
La Selecció Valenciana després de conquistar el títol a Astúries.

Una Selecció Valenciana amb una gran representació comarcal, es va penjar a mitjan setmana la medalla d’or en el XXV Campionat d’Espanya de seleccions territorials en la categoria sub’15 celebrat aquest pont festiu entre Langreo i Mieres (Astúries). És la primera vegada que el combinat de la nostra Comunitat aconsegueix el títol després de ser el seu millor resultat un tercer lloc. Va derrotar en la final a Galícia per 3-1 amb dos gols d’Alejandro Verdú (Alcodiam) i un d’Álvaro Hernández (HC Cocentaina).

Anteriorment s’havien imposat en semifinals a Madrid per 7-3 i en la fase de grups van véncer 1-3 a Euskadi, 5-3 a Andorra, 2-5 a Andalusia i 3-0 a Astúries, amfitriona del torneig en la trobada inaugural.

La Selecció Valenciana estava entrenada pel tàndem Ferran Formatjé-Pere Cañellas, estant com a entrenador de porters, Manu Monje. La seua plantilla estava formada per quatre jugadors del Patí Alcodiam: el porter Jordi Gómez i els jugadors de pista Alejandro Verdú, Jacobo Balmaseda i Pablo Beltrán, capità; tres del HC Cocentaina, el porter Joan Oltra i els jugadors Jordi Navas i Álvaro Hernández; i tres del Raspeig, Héctor i Hugo Cabrera i Fernando Pérez.

Destacar al golejador Alejandro Verdú, màxim artiller del torneig amb onze punts, ben secundat per Pablo Beltrán que va anotar huit gols. Tots dos són jugadors del Patí Alcodiam d’OK Bronze als seus 15 anys.

Send this to a friend