Unes set mil cadires s’han venut ja per a les Entrades

Van eixir a la venda deu mil i la venda continua activa en el Casal fins a aquest dimecres

Unes set mil cadires s'han venut ja per a les Entrades
El divendres va començar el dispositiu per al muntatge de les tribunes per a presenciar les Entrades. | M. PAYÁ

Després de més d’un mes en marxa, la venda general de cadires per a presenciar les Entrades i la processó, es troba en la recta final, ja que el termini finalitzarà aquest dimecres 13 d’abril.

La venda, com sempre, es duu a terme en l’Associació de Sant Jordi (ASJ) i fins al citat dia, l’horari és de 10 a 13 hores i a les vesprades, de 16’30 a 19’30 hores.

Segons dades facilitades pel ponent de Cadires de l’entitat festera, Raúl Ponsoda, fins al divendres s’havien venut unes 7000 cadires de les 10.000 que van eixir a la venda.

“La venda va molt bé per a ser l’any que és. Encara hi ha gent una mica reticent, però es nota que hi ha ganes de Festa”, afirma Ponsoda, qui afig que, durant aquests últims dies, s’està notant cert repunt.

El ponent comenta a més que “les previsions que teníem eren bones i es van complint, encara que cal tindre en compte que l’Entrada és divendres, i per a la gent de fora és més costós vindre”.

Malgrat això, i tenint en compte “l’obertura de les mesures” confien que la gent s’anime de cara a comprar les localitats que queden.

Encara hi ha tres dies per davant per a poder adquirir les cadires en el Casal, encara que cal recordar que, els dies 21 i 22 d’abril hi haurà venda de cadires en la taquilla del Teatre Principal.

Ponsoda detalla que per a aqueixos dies es preveu que hi haja unes 3000 cadires disponibles. “És més o menys la quantitat que arribava en altres anys”.

L’horari de venda per a aqueixos dies serà de 10 a 20 hores el dijous 21 –previsiblement de manera ininterrompuda–, i el divendres, 22, dia de les Entrades, de 9 a 14 hores.

Send this to a friend