Usuaris d’Emilio Sala denuncien que hi ha un ascensor avariat des d’agost

El centre disposa de tres elevadors que, asseguren, "cada poc temps deixen de funcionar"

Usuaris d'Emilio Sala denuncien que hi ha un ascensor avariat des d'agost
Residents que ens han traslladat les seues queixes, davant els elevadors. J. SEMPERE

Un grup d’usuaris de la residència Emilio Sala d’Alcoi va alçar la veu la setmana passada per a fer públic el problema que pateixen des de fa mesos. “Volem manifestar el nostre descontentament i greuge pel mal funcionament dels ascensors del centre des de fa ja temps”, assenyalen en un escrit que han facilitat a aquest periòdic.

El geriàtric, que disposa de 145 places, compta amb tres ascensors i un muntacàrregues que, segons asseguren, “cada poc temps deixen de funcionar”. Han arribat a avariar-se dos i fins a tres elevadors alhora, diuen, i un d’ells porta aturat des del passat estiu, concretament, des de principis d’agost.

Cal remarcar que la majoria de les persones residents empren ajuda per a desplaçar-se –caminadors, cadires de rodes, crosses–, de manera que “quan fallen dues o més ascensors de manera simultània a penes podem desplaçar-nos pel centre”. Cal tindre en compte, a més, que en els tres ascensors principals només cap una persona i la que la porta, en el cas d’usuaris amb carro, per la qual cosa moltes vegades es veuen obligats a recórrer al muntacàrregues, amb capacitat per a huit persones i situat en la zona exterior de l’edifici.

Als denunciants els consta que els responsables del centre “han intentat per tots els mitjans que es reparen i no poden fer res més”, així que han demanat ajuda a El Nostre perquè “Conselleria ens escolte”.

Send this to a friend