La maledicció de ser capità del CD Alcoyano

Amb Juli es repeteix la història de Carrión, César Remón, Devesa i Navarro

La maledicció de ser capità del CD Alcoyano
Juli en la celebració d’un gol aquesta temporada amb l’Alcoià. ARIXU

La història torna a repetir-se en el Deportivo. Jugadors que han marcat una època, futbolistes molt volguts i benvolguts per la graderia, que acaben marxant-se per la porta de darrere perquè el club entén que ha arribat el moment de començar un nou cicle.
Són pocs els exemples de jugadors que van ser acomiadats amb honors després de molt de temps defensant la seua samarreta. Va passar amb Carrión, després amb Maestro i César Remón i més recentment amb Devesa i Navarro. Tots jugadors que han passat a la memòria col·lectiva de l’afició blanc-i-blava i que es van anar sense fer soroll, sense l’aplaudiment de la graderia.
El nexe d’unió de tots ells no sols va ser que van defensar l’escut de el Deportivo moltes temporades, també que van portar el seu braçalet durant molts partits. Alguns ho denominen com la maledicció del capità. Una maledicció que ara persegueix a Juli, si bé el seu cas es diferencia respecte a tots els nomenats anteriorment, que té contracte en vigor.
El club entén que, als seus 40 anys i després d’una temporada en la qual el seu rendiment no ha estat concorde al salari com a futbolista més ben pagat de la plantilla, ha d’haver-hi un reajustament, cosa que l’altra part està disposada a acceptar però amb una condició, un any més de contracte en el qual, depenent de l’entrenador de torn, bé podria ser com a jugador del primer equip o com a membre del seu cos tècnic.

Un segon any de contracte
L’Alcoyano no vol saber res d’aqueix segon any. El club pretén renegociar el seu actual contracte d’una temporada més amb una rebaixa del 10 per cent i la possibilitat de recuperar els diners perduts a través de clàusules per partits i gols. Si a nivell d’entitat es mostren fermes en la seua proposta, en l’altra part tampoc estan disposats a cedir i ja ha fet saber a l’Alcoià a través del representant de Juli que no acceptarà una rebaixa sense un segon any com a condició indispensable.
Així, les coses semblen abocades a una ruptura i que el 7 blanc-i-blava vista una altra samarreta la pròxima campanya. En aqueix cas, el club haurà d’arribar a un acord econòmic amb el futbolista per a liquidar l’any de contracte o seran els jutjats els qui decidisquen la resolució contractual.
Mentrestant, cap de les dues parts es queda de braços plegats. L’Alcoyano busca substitut a Juli en el mercat de fitxatges i el seu representant tracta de trobar-li acomodament en un altre club.

El Intercity en la recambra
La prioritat del jugador és quedar-se a viure a la nostra ciutat. Aquesta setmana, sense anar més lluny, ja va tindre la primera oferta per a haver-se marxat a un altre equip. Es tracta d’un projecte important però això li implicava haver de marxar-se a molts quilòmetres de casa. No és l’únic oferiment que té sobre la taula. Prop d’ací hi ha dues opcions que agraden al davanter.
D’una banda està la possibilitat de fitxar pel *Eldense, si bé el *Intercity és qui cobra avantatge en la carrera per fer-se amb els seus serveis. Els de Sant Joan estan disposats a oferir-li el que demana a l’Alcoià: dos anys de contracte i en el segon, l’opció que siga com a jugador o formant part del cos tècnic.

Send this to a friend