Activitats divulgatives del ‘Torrejó’ de Cocentaina

Estan previstes per a demà, en diversos horaris

Activitats divulgatives del ‘Torrejó’ de Cocentaina
S’han organitzat diverses activitats sobre el ‘Torrejó’.

El Museu Municipal del Palau Comtal de Cocentaina ha programat dues activitats per a donar a conéixer l’interés arqueològic i arquitectònic del ‘Torrejó’ del municipi, així com del procés de la seua recent recuperació. Per a aquest diumenge 6 de juny s’han preparat dues visites guiades al ‘Torrejó. Les visites tindran el seu punt d’eixida a la terrassa del Castell a les 9’15 h la primera, i la segona a les 10’15 en el mateix lloc, amb una duració aproximada de 45 minuts. Entre les 10’30 i les 12’30 h es podrà visitar també es Castell de Cocentaina. Durant la visita seran aplicable totes les mesures sanitàries vigents.

L’activitat és gratuïta; la xarrada amb un aforament de 40 persones i la visita guiada amb un màxim de 20 persones prèvia inscripció en la pàgina web ‘entrades.cocentaina.es’. En cas que les inscripcions no superen el màxim de l’aforament establit, es podran admetre el mateix dia de les visites més participants fins a completar-lo.

Cal dir que el passat 4 de juny al Pati d’Armes del Palau Comtal es va #fer divulgativa sobre la intervenció arqueològica i les obres de recuperació del ‘Torrejó’, a càrrec d’Eduardo López, arqueòleg; i d’Elisa Domènech Faus, tècnica en patrimoni cultural i museus de l’ajuntament de Cocentaina.

Send this to a friend