Adeu a la Copa en l’últim sospir

L'Alcodiam va igualar un 4-2 en la pròrroga però va encaixar un gol en l'últim segon

Adeu a la Copa en l'últim sospir
Agustín tracta de frenar l’avanç del Sant Just. FEP

El Patí Alcodiam va dir adeu a la Copa de la manera més cruel, en l’últim sospir, encaixant un gol en l’últim segon que li donava la victòria al Sant Just (2-1), un duel que s’antullava igualat, com així va ser, amb tots dos equips empatats a 28 punts en l’OK Lliga.

Els primers compassos del partit no van decebre. Tots dos equips es van mostrar sòlids en defensa, sense cedir espais en les seues àrees i atacant amb rapidesa a porteria. En el minut sis, va arribar la primera ocasió perillosa dels de Pastor amb un tret que Caco Ceschin va estavellar contra el pal de la porteria rival.

El quadre alcoià no va deixar de generar ocasions i, en el minut onze, va aconseguir obrir la llanda. Una assistència brillant collida per Gonzalo Pérez des de la rereguarda, va permetre a Kyllian Gil enviar la bola al fons de la xarxa inaugurant així el marcador per a l’Alcodiam. La resposta del Sant Just no es va fer esperar i, a penes dos minuts més tard, en el minut 13, Iñaki Cabezas igualava la trobada amb una miqueta que va despertar l’eufòria dels aficionats desplaçats.

Amb el marcador igualat, la debilitat defensiva va fer patir a l’Alcodiam. Si bé és cert que Guiri donava garanties al seu equip, el Sant Just va arriscar i va ser així com un minut abans del descans aconseguia el 2-1.

En eixe intent per donar una marxa més, arribava la desena falta del Sant Just. que Gonzalo Pérez va aprofitar per a establir el 2-2 en el marcador. Amb el final del partit cada vegada més a prop, tots dos conjunts han decidit arriscar a la recerca d’eixe gol que evitara la pròrroga, alguna cosa que finalment no va succeir i l’eliminatòria es va anar al temps extra.

Va ser una pròrroga de bojos i de gols. Dos va fer el Sant Just, que va posar el marcador 4-2 i quan es pensava que el partit ja estava decantat d’una manera definitiva, Caco Ceschin i Gonzalo Pérez han tornat a empatar l’encontre (4-4).

Malgrat tot, Xavi Crespo ha tret la vareta per a marcar la diana que ha sentenciat el partit a favor dels catalans (5-4) en l’últim sospir. Amb aquest resultat, l’Alcodiam acaba la seua aventura copera.

La pròxima cita serà en partit d’OK Lliga contra el Calafell, en la mateixa pista on ha patit la derrota, el 23 de març.