AITEX dóna 50.000 mascaretes reutilitzables

S'han entregat proporcionalment a Creu Roja i a Càritas

AITEX dona 50.000  mascarillas reutilizables
El representant de Creu Roja, Luis Llorens i el president d’AITEX, León Grau.

L’Institut Tecnològic Tèxtil, AITEX, va fer lliurament ahir d’un total de 50.000 màscares higièniques reutilitzables a les associacions de Creu Roja i Càritas.
Segons el president de *AITEX, León Grau, aquesta acció ha arribat a dues “entitats, la labor de les quals s’ha fet més evident arran de la Covid-19” i que amb aquest lliurament es pretén “donar mitjans a aquells que millor el poden distribuir a la societat”.
No és la primera vegada que AITEX lliurament material de protecció durant l’actual crisi sanitària, si no que prèviament havia fet una donació de 2.500 bates sanitàries als hospitals d’Alcoi i Ontinyent, i de 12.000 màscares a Creu Roja i a Càritas.
L’acte de lliurament va tindre lloc ahir al matí, al qual van acudir representants de les citades associacions de diferents localitats de la zona.
Grau va explicar que el repartiment s’ha realitzat concorde a la població de cada municipi.
Les màscares han arribat fins a Alcoi, Ontinyent, Banyeres, Albaida, Crevillent, Bocairent, Cocentaina, Muro i Biar.
Es tracta de màscares compostes per 3 capes, homologades per AITEX amb fins a 5 cicles de rentada, tant per a rentada manual amb lleixiu com per a cicles de rentada de 60é.
Per part seua, representants de les dues entitats que han rebut la donació, es van mostrar molt agraïts a *AITEX pel lliurament d’aquest material de protecció, que continua sent rellevant per a fer front a la Covid-19, i també pel fet que l’Institut Tecnològic les tinga presents, assegurant a més, fer arribar les màscares a les persones que més les necessiten.

  Moment del lliurament de màscares a Càritas

 

Send this to a friend