Alberto Belda defensa que la inversió d’extraescolars va ser consensuada

Belda: "Les activitats extraescolars propostes són fruit del consens amb l'òrgan més representatiu del teixit educatiu a la ciutat"

Continua obert el termini d'ajudes per a fomentar l'ocupació en empreses locals
Ajuntament d’Alcoi

Després de les crítiques de Guanyar a la inversió de 97.000 euros en activitats extraescolars, el regidor d’Educació, Alberto Belda, defensa que aquesta inversió va ser consensuada pel Consell Escolar Municipal, l’òrgan “més representatiu” en aquesta matèria, puntualitza. Belda incideix en què no ha sigut el govern municipal el que ha decidit pel seu compte.

El programa està basat en tres grans apartats: Activitats lúdic-esportives als patis dels col·legis públics durant els caps de setmana, subvencions per al reforç educatiu i activitats culturals.

Belda recalca: “És important destacar en primer lloc la gran faena realitzada pel personal tècnic que ha fet el projecte. Aquest no és un projecte del PSOE, és un projecte de la Regidoria d’Educació d’Alcoi, s’ha buscat la participació del Consell Municipal d’Educació, que és el màxim òrgan de representació de l’àmbit educatiu d’Alcoi i tots els agents que ho formen després de fer l’anàlisi i avaluació de la situació de la ciutat en l’àmbit educatiu ha proposat aquestes activitats que estan consensuades amb tot el teixit educatiu”.

Send this to a friend