Alcoi acollirà les finals de les Lligues Valencianes de bàsquet

El cap de setmana del 23 i 24 de setembre, en les seues principals categories

Alcoi acollirà les finals de les Lligues Valencianes de bàsquet
Imagen de un partido de baloncesto.

La nostra ciutat acull al llarg de l’any esdeveniments esportius de gran importància. El Francisco Laporta tornarà a ser l’escenari triat per a celebrar un altre esdeveniment esportiu de gran reconeixement a la Comunitat Valenciana. Els dies 23 i 24 d’aquest mateix mes se celebraran les Finals de la Lliga Valenciana 2023 en les seues principals categories: Or, Femenina, Plata i EBA. Aquest acord es va aconseguir entre la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i el Club Noubrot Bàsquet Alcoi amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi.

La Lliga Valenciana Femenina serà l’encarregada d’inaugurar les Finals el dissabte a les 17’30 hores. Entre els aspirants al títol es troben La Cordà de Paterna NB, Picken Claret i Fustecma NBF Castelló, conjunts que competeixen en la LF CHallenge i Lliga Femenina-2.

A les 20 hores serà el torn de la Lliga Valenciana Or. El clàssic enfrontament directe entre HLA Alicante i Amics Castelló que arribarà a tan sols una setmana de l’inici de la LEB Or.

El diumenge a les 10 hores es posarà en joc el títol de la Lliga Valenciana EBA, una competició en la qual enguany prendran part els equips El Pilar UPV, Mantefont EB Vila Real, CB Jorge Juan Tártaros Gonzalo Castelló, Family Cash NB Xátiva i València BC.

Per a acabar amb la finalitat de setmana ‘baloncestístic’, a les 12’30 hores es tancarà el calendari de les finals de la Lliga Valenciana Plata, que seguirà el mateix sistema de competició que la Lliga Valenciana Femenina. D’aquesta manera, el CB Alginet, CB L’Horta Godella i Maderas Sorlí Benicarló es mesuraran prèviament per a decidir als dos finalistes.

Per als quals no puguen acudir a l’esdeveniment, les finals seran retransmeses en directe a través del canal de YouTube FBCV.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha comentat que: “Una vegada més acollim una competició del més alt nivell esportiu. Durant dos dies, serem la capital del bàsquet de la Comunitat Valenciana. Cada vegada més federacions realitzen les seues finals a Alcoi per la gran capacitat d’organització que tenim. Aquest tipus d’esdeveniments serveixen per a promocionar la ciutat entre tots els visitants i també per a fomentar aquest esport. Com no, és un motor econòmic per a diversos sectors de la ciutat, especialment els dedicats a l’oci i a l’hostaleria”:

Send this to a friend