Alcoi celebra el Dia Mundial del Turisme després de l’èxit de la Fira Modernista

Amb una jornada de portes obertes en els museus aquest dimecres 27 i una programació especial el cap de setmana

Alcoi celebra el Dia Mundial del Turisme
Ambient durant el matí del dissabte en La Bandeja. QUIQUE REIG

Alcoi commemora, un any més, el Dia Mundial del Turisme, que se celebra cada 27 de setembre. En aquesta ocasió, la programació amb motiu de l’efemèride inclou una jornada de portes obertes en els museus de la ciutat, aquest mateix dimecres, com també durant el cap de setmana. Hi haurà entrada gratuïta en Explora, el Museu Arqueològic, el MAF, MuBoma, el Refugi de Cervantes i l’IVAM CADA. A més, al llarg del cap de setmana hi haurà diferents activitats emmarcades en la celebració (consultar quadre adjunt).

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat que relacionat amb el leit motiv de la jornada ‘Turisme i inversions verdes’, s’han programat sengles excursions al Racó Sant Bonaventura, tant dissabte com diumenge al matí. «El Dia Mundial del Turisme representa una oportunitat per a conéixer els museus de la ciutat i els recursos turístics de què disposem», assenyala l’edil, qui informa que durant el cap de setmana hi haurà, a més, visites guiades al Campanar de Santa María.

En aquest context, la responsable de Turisme ha valorat l’últim gran esdeveniment turístic que va viure la ciutat el passat cap de setmana, la Fira Modernista. Zamorano destaca la gran afluència de públic, com també de visitants, i especialment remarca el desplegament realitzat pel mig centenar d’entitats col·laboradores, que compleix la seua sisena edició ja plenament consolidat.

Segons detalla, les activitats programades han tingut un «molt bon acolliment» i «s’ha vist molta més gent vestida», la qual cosa denota l’interés creixent que desperta aquest esdeveniment.

Send this to a friend