Alcoi destina altres 200.000 euros al pla Reactiva Comerç

Podran acollir-se tant nous comerços com aquells que ja van formar part de la primera edició

Els comerços beneficiats aplicaran descomptes als clients en les seues compres (Arxiu)

Enfocada a ajudar al comerç local, l’hostaleria i els negocis de proximitat a través de descomptes en el tiquet de compra, l’Ajuntament d’Alcoi ha llançat la segona edició de Reactiva Comerç, a la qual podran acollir-se tant nous comerços com aquells que ja van formar part de la primera edició. Un total de 200.000 euros es destinaran a aquesta nova edició, que dóna inici en un període marcat per la precampanya i campanya de Nadal, una de les més importants per al comerç local.

Totes les persones interessades a formar part d’aquesta iniciativa han de fer la sol·licitud en la seu electrònica, fins al 3 de novembre, en el següent enllaç: https://sedeelectronica.alcoi.org/sta/carpetapublic/doevent?app_code=sta&page_code=pts_catserv&detalle=6269000033644178207711&lang=es.

Aquells que no disposen d’un certificat electrònic, poden registrar la sol·licitud de manera presencial en l’Àgora, demanant cita prèvia en el telèfon 965537213, o també per correu electrònic: comercio@alcoi.org. D’aquesta manera, les persones sol·licitants rebran acompanyament i ajuda per a dur a terme els tràmits. En cas de dubte, també es pot contactar a través de les esmentades vies per a traslladar les preguntes.

Cal indicar que les ajudes de Reactiva Comerç II són compatibles amb altres subvencions per al comerç i que, en aquesta ocasió, oscil·laran entre els 200 i 1.000 euros, en funció dels descomptes aplicats. La quantia final serà determinada de manera equitativa per a tots els sol·licitants, concorde a la disponibilitat pressuposada fins a esgotar el crèdit restant de 200.000 euros.

Un dels aspectes a tindre en compte és que els establiments que resulten beneficiats d’aquestes ajudes es comprometen a aplicar descomptes en les compres dels clients de fins al 25%, amb un màxim de 20 euros per client i dia. Els comerços que participen en la campanya comptaran amb un distintiu perquè se’ls puga identificar.

Send this to a friend