Alcoi obri les seues sales expositives amb motiu del Dia dels Museus

Alcoi obri les seues sales expositives amb motiu del Dia dels Museus
Lorena Zamorano, regidora de turisme.

Alcoi celebrarà durant el cap de setmana el Dia Mundial dels Museus. Sota el lema ‘El poder dels museus’ s’han programat jornades de portes obertes tant en els museus municipals com en la resta. A més s’han programat activitats dirigides a tots els públics. Durant el cap de setmana es podran visitar les exposicions permanents dels museus i en alguns d’ells, com l’IVAM CADA i La Capella hi haurà actuacions musicals en directe, ha destacat l’edil de turisme, Lorena Zamorano. En el Mubona s’han organitzat també activitats amb motiu del Dia dels Museus i en el ISURUS s’ha preparat una activitat, ‘La cambra fosca’ pensada per als més xicotets que podran descobrir els minerals fluorescents.

Des del dimecres, jornada en la qual es commemora el Dia dels Museus, en el Refugi de Cervantes estarà disponible una aplicació que permetrà conéixer, en 360é, els refugis de la Beniata i la Glorieta, que  actualment no estan disponibles per a ser visitats.

Amb aquesta promoció que es durà a terme de les sales expositives de la ciutat, el departament de turisme d’Alcoi espera “anar tornant a la normalitat”, després d’uns anys de pandèmia en els quals, no obstant això, “Alcoi s’ha vist beneficiat pel turisme de proximitat”, alguns dels quals, subratlla Lorena Zamorano, “ha repetit amb visites posteriors”.

Tota la programació del Dia Internacional dels Museus a Alcoi està disponible en aquest enllaç.

Send this to a friend