Alcoi rep una ajuda del AVI per a un projecte turístic innovador

L'Agència finança un total de 13 projectes a la Comunitat Valenciana

Oficina de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi

L’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), dins del programa d’ajudes d’Accions Complementàries d’Impuls i Enfortiment de la Innovació, en la seua convocatòria de 2020, ha concedit a l’Ajuntament d’Alcoi una ajuda de 48.953,03 euros per al projecte “Alcoi Tourist Lab”.

El nou projecte té com a principal objectiu, desenvolupar i provar solucions i projectes pilot funcionals, maquinari i programari, que permeten obtindre i analitzar patrons i nivells de despesa de visitants i ciutadans d’Alcoi que gaudeixen de l’oferta cultural, turística, tecnològica, gastronòmica i d’oci de la ciutat.

Des de l’Ajuntament es destaca que no sols es pretén aconseguir dades sobre el nombre de visitants/assistents i si aquests són o no turistes, sinó que es persegueix el repte d’analitzar patrons de visites i preferències i tractar de conéixer el seu origen, sempre respectant la privacitat i la legislació de protecció de dades.

Recalcar que l’Agència finança un total de 13 projectes a la Comunitat Valenciana d’entre els més de 55 projectes presentats i el d’Alcoi és l’únic aprovat a un Ajuntament.

Send this to a friend