Alcoi té 12 actius Covid, 7 més que en l’anterior actualització

La situació general en aquest departament actualment és de 17 actius, és a dir, 4 més que fa tres dies

El descens de la xifra d'afectats situa a la comarca en Risc Mitjà
Hospital Verge dels LLiris.

Les dades Covid actualitzades en el dia de hui per part de Sanitat, amb referència a les dades del 21 d’aquest mes, apunten a una xicoteta pujada dels casos.

El departament de Salut d’Alcoi segueix en ‘Nova Normalitat’, però amb una incidència de 12,40 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, 2,91 punts més que en l’anterior actualització.

Per tant, la situació en aquest departament actualment és de 17 actius, és a dir, 4 més que fa tres dies. D’altra banda, els nous casos Covid augmenten amb aquesta última actualització amb 9 nous Covid. Des que va començar la pandèmia, aquest departament acumula un total de 13.403 casos. Afortunadament, la dada de morts es manté amb una xifra total de 416 des de l’inici de la pandèmia.

Realitzant un desglossament, a Alcoi hi ha 7 actius més, amb 12 actius actualment, i se sumen 8 positius més al total de casos Covid des que va començar la pandèmia, per la qual cosa la xifra general és de 5.898 casos Covid. Amb l’actualització de hui, Ibi també suma un positiu Covid, sent 2.802 casos des que va començar la pandèmia, però resta un cas actiu menys. La dada positiva és que Banyeres resta 1 cas actiu, per la qual cosa actualment hi ha dues persones actives en el municipi i Cocentaina resta també 1 cas pel que hi ha dos casos actius.

Aquestes dades són la conseqüència de dos brots d’origen social a Alcoi: un de set persones i un altre de quatre. Aquest últim brot, no està registrat en aquesta actualització, ja que es va donar en el dia d’ahir.

En resum, dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 4 tenen casos Covid actius: Alcoi (12), Banyeres (2), Cocentaina (2) i Ibi (1).

Send this to a friend