Alcoi torna aquest 2024 al Festival Barnasants

La nostra ciutat s'incorpora a la programació de nou després de nou anys

Alcoi torna aquest 2024 al Festival Barnasants
Acte de presentació de la programació a València.

València ha acollit recentment la presentació de la programació del Festival Barnasants, al qual Alcoi s’incorpora de nou després de 9 anys. La regidora de Cultura, Elisa Guillem, va participar en ell, destacant la “importància del Barnasants per a Alcoi, una plaça emblemàtica de la cultura al País Valencià”. A més, va mostrar la seua satisfacció per tornar a aquest circuit musical “després de tants anys”, ja que ho va considerar “un fet essencial per a vertebrar la nostra cultura”, i va recordar que en 2015, en l’última participació de la ciutat en el festival, es va commemorar la figura d’Ovidi Montllor.

El Festival Barnasants és un projecte musical orientat a la cançó d’autor amb 28 anys d’història, el qual amb la seua evolució s’ha anat consolidant com un referent al País Valencià i Catalunya. Quant a Alcoi, enguany al festival torna amb un gran concert de Maria del Mar Bonet, el qual tindrà lloc en el Teatre Calderón el 10 de maig. Per al director del Festival, Pere Camps, és important que Alcoi torne perquè “des del principi el va secundar, va ser una seu molt potent i va deixar de ser-ho durant uns anys. Per això recuperar-la és important”.

Altres espectacles que es podran gaudir al País Valencià estan protagonitzats per Albert Pla, Pau Alabajos o Gemma Humet i Toti Soler, i tindran lloc a Ondara, Ròtova o la Universitat d’Alacant. També, hi haurà espectacles a Barcelona, Terrassa i altres ciutats catalanes. Per això, Elisa Guillem, va assenyalar que “hem apostat per Barnasants perquè forma part de la nostra cultura i ens posiciona com a referents”.

Send this to a friend