Alcoi viatja a Pamplona per a exhibir les seues Festes

Aquest dijous ha quedat inaugurada l'exposició 'De lo que nos une'

Alcoi viatja a Pamplona
La mostra s’exhibeix a la Sala Gòtica del Palau del Conestable de Pamplona.

Alcoi viatja a Pamplona aquest estiu per a exhibir les seues Festes a través d’una exposició titulada ‘De lo que nos une’. Pamplona i la nostra ciutat s’entrellacen i es retroalimenten en una experiència única i només apta per a aquelles festes que tenen la declaració d’interés turístic internacional.

Recordem que recentment els Sanfermins es van donar cita en el Museu Alcoià de la Festa -MAF- amb la mostra ‘Las mujeres en los carteles de San Fermín’, amb gran acceptació per part del públic alcoià. Ha arribat, per tant, el moment de retornar als navarresos la seua visita i correspondre’ls amb una exhibició detallada i el més fidel possible a la realitat d’allò que defineix a les nostres festes.

Per això, entre el 30 de juny i el 20 d’agost, la Sala Gòtica del Palau del Conestable de Pamplona, acollirà música festera, vestits, audiovisuals, panells, experiències virtuals i l’exposició d’objectes festers. Tot emmarcat en un fantàstic entorn creat per l’artista Mónica Jover.

L’Associació de Sant Jordi es mostra «especialment orgullosa i feliç» de tal esdeveniment cultural, per la qual cosa convida a tots els alcoians i alcoianes, i als amants de les tradicions moro-cristianes, a visitar la mostra en la capital navarresa.

Send this to a friend