“Amb huit punts no aconseguim la permanència”

Prèvia del partit Alcoyano - At. San Luqueño
L’entrenador de l’Alcoyano, Vicente Parras, en roda de premsa.

Vicente Parras ha volgut rebaixar en la roda de premsa prèvia al partit de demà (19 hores) en el camp del Nàstic la possible eufòria que poguera haver-hi a l’entorn de l’equip després de la bona arrancada de lliga que li han situat tercers en la classificació.

El tècnic de l’Alcoyano ha sigut clar assegurant que “amb 8 punts no aconseguim l’objectiu de la permanència que calcule estarà entre els 48 i els 50 punts. Ara no podem anar-nos pels núvols, les sensacions són bones però hem de tocar de peus a terra i pensar que això és molt llarg”.

Parres, que va qualificar de “repte meravellós” la visita de demà al Nou Estadi de Tarragona, va confessar que aquest partit serà una bona vara de mesurar l’actual bon moment dels blanc-i-blaus. “Veurem si som capaços de mantindre aqueix rendiment. La nostra idea és anar al camp del Nàstic pels tres punts. Ara mateix sabem que no som un rival apetible per a ningú”, va destacar.

El tècnic va deixar entreveure que hauran canvis en l’alineació i que el seu únic dubte és Pablo Carbonell, que es va retirar lesionat en l’Estadi Jesús Navas de Sevilla. En cas que el de la pedrera no puga jugar, el seu lloc l’ocuparà Ángel López.

Respecte al debat que puga haver-hi sobre els gols a pilota parada que encaixa l’Alcoià, tres en quatre jornades, Lillo ha explicat que “no podem tornar-nos bojos ara. També que el rival juga i pot ser un encert d’ells. Cal prendre-s’ho amb calma i intentar corregir els errors que puguem haver comés”.

Send this to a friend