Amigos de la Música portarà a Alcoi el musical ‘La bella y la bestia’

La primera cita de la temporada serà el 31 d'octubre

Amigos de la Música portarà a Alcoi el musical ‘La bella y la bestia’
La Companyia Antonio Gades tornarà a Alcoi. | ARXIU

L’Asociación de Amigos de la Música d’Alcoi (AAMA) ha preparat ja la 41 temporada de concerts d’òpera i dansa que es gaudiran durant els pròxims mesos, i fins a maig de 2024 a la nostra ciutat.

De moment, hi ha previstes nou cites en la seua programació, que donaran principi el dimarts 31 d’octubre i a les quals cal sumar la Setmana Gran del Piano, prevista per al mes de juny del pròxim any, concretament, entre els dies 3 i 7.

Quant als propis concerts, seran en el Teatre Calderón la gran majoria d’ells, a excepció de la Setmana del Piano i d’un concert de la soprano austríaca Themine Schaeffer, que estarà acompanyada al piano per Juan Gadea –el diumenge 19 de novembre–, que seran en el Círculo Industrial.

La programació d’Amigos de la Música permetrà tindre a destacats intèrprets a Alcoi, i hi ha actes habituals que tornen a formar part dels concerts previstos, com l’assistència de la Companyia Antonio Gades al gener o el Concert d’Any Nou de l’European Strauss International Orchestra, en el mateix mes.

L’Òpera 2011/Opera Massy París Sud obrirà aquesta programació el dimarts 31 d’octubre, a les 19 hores amb Don Giovanni de Mozart.

El dimecres 6 de desembre es viurà el musical ‘La bella y la bestia’ en el Calderón, amb dues sessions previstes, a les 18 i a les 20’15 hores. Sens dubte, un musical de sobres coneguts per tots i del qual poder gaudir en família i amb els amics.

A nivell general, a partir de l’11 de setembre es podran comprar les entrades en la taquilla del Calderón, i a partir del 14 d’aqueix mes, en les oficines de l’AAMA, a més d’en ticketalcoi.com i en la web d’Amigos de la Música.

Send this to a friend