Aníbal li dona el quart títol al Vedruna

El Trofe Relámpago tanca la temporada en el futbol local amb la victòria del Vedruna sobre el Sant Roc en la final

Els jugadors del Vedruna celebren el quart títol en el Trofeo Relámpago.| QUIQUE REIG

El torneig amb més arrelament del futbol local va acabar de posar lluentor a la gran temporada del Vedruna Bar Mindanao, qui una setmana després de quedar-se a les portes del doblet, després de perdre la final de l’Esport en 3D enfront del Juan XXIII, es va prendre complida venjança en la semifinal del 64 Trofeu Llampec, vencent en aquesta ocasió a la Peña en els penals (1-0), una victòria que li deixava el camí lliure per a aqueix anhelat segon títol de la temporada amb el permís del Sant Roc, el rival que li esperava en la final.

El Sant Roc, que venia de desfer-se en la semifinal del Pista Feralvi (1-0), va ser qui es va avançar en el marcador als pocs minuts de començar la final. Un gol que va posar l’emoció a un partit que no es va decidir fins als seus últims minuts, quan una pressió del Vedruna va permetre un robatori de pilota que va culminar Nanet, aconseguint l’empat a un amb el qual s’arribava als penals.

RAFA, HEROI DE LA FINAL
Res es va resoldre després de la primera tanda de tres llançaments, amb el que va caldre recórrer a la mort sobtada, sent el seté llançament el que va acabar donant el títol al Vedruna. Va ser Aníbal, amb el seu encert després que Rafa detinguera el llançament del Sant Roc, qui va portar la bogeria al Collao. El porter del Vedruna va ser l’heroi de la final amb els seus tres penals detinguts. És el quart títol del Vedruna en el Trofeo Relámpago. Va guanyar dues edicions consecutives en les temporades 2011/12 i 2012/13 i l’última vegada que va alçar un títol en la festa del futbol local va ser en la temporada 2014/15. Aquesta victòria permet al Vedruna tancar un curs per a recordar, en el qual ha sigut capaç de ser l’únic equip a alçar dos títols i quedar-se a les portes d’un tercer, després de guanyar la lliga amb 17 punts de diferència respecte al segon classificat i ser finalista en el 3D.

El camí del Vedruna Mindanao cap al títol en el Trofeo Relámpago es va iniciar amb la victòria per 1-0 en quarts de final sobre el Zona Nord Benavent. En les altres tres eliminatòries, el Sant Roc va véncer 0-3 a l’Imperial Econocar, el Pista Feralvi va derrotar 2-1 a l’At. Salesiano B, mentre que el Juan XXIII va guanyar 0-1 a l’At. Salesiano A.

En la semifinal, el Sant Roc va véncer 1-0 al Pista, idèntic resultat es va donar en la victòria del Vedruna sobre el Juan XXIII.

VEDRUNA, TAMBÉ EN CADETS
El Vedruna Carmelites també es va emportar el títol en la categoria cadet. En semifinals va derrotar 1-2 a l’Esides La Salle, mentre que el Sant Roc Salesians va véncer 1-0 a l’At. Salesiano B. En la final, el Vedruna es va imposar 1-0 al Sant Roc Salesians.

En infantils, el títol va ser per a l’At. Salesiano A després de derrotar 0-1 a La Salle A. En semifinals, l’At. Salesiano A va guanyar 1-0 al Sant Roc At. i La Salle A va derrotar 2-0 a La Salle Sant Roc.