Aquest dimecres arriba a Alcoi la gira de Los 40 Summer Live

Más de 16.000 persones van intentar aconseguir entrades per al concert

Aquest dimecres arriba a Alcoi
L’edició de l’any passat de Los 40 Summer Live.

Aquest dimecres torna a Alcoi, per segon any consecutiu, el festival estiuenc de Los 40 Principales. El recinte de l’antic abocador de Cotes Baixes acollirà a partir de les deu de la nit el concert de Los 40 Summer Live, per al qual es van esgotar ràpidament –en pocs minuts– les entrades gratuïtes que va llançar l’Ajuntament la setmana passada.

I és que més de 16.000 persones van intentar aconseguir alguna de les 5.000 localitats gratuïtes posades a la disposició de la ciutadania en la web Ticketalcoi.com, una mostra del gran interés que ha generat l’esdeveniment. Des de la regidoria de Joventut detallen que el 91% de les persones assistents al concert són d’Alcoi, mentre que la resta són de poblacions de la comarca, com Cocentaina o Muro.

El festival comptarà de nou amb el DJ de Los 40, Óscar Martínez, com a mestre de cerimònies. El cartell el componen Nil Moliner, Dani Fernández, Walls, Paula Cendejas, Fabbio, Almacor, César AC, Adexe i Nau, Hilario, Charlie USG, De Pol i la eurovisiva Chanel.

Send this to a friend