Aquest divendres 1 d’abril arranquen les entradetes

Enguany, de manera extraordinària, s'ha ampliat l'habitual calendari i hi haurà un total de huit nits

Aquest divendres arranquen les entradetes
Una de les entradetes del passat mes d’octubre. ARXIU

A més de conéixer el cartell de Festes, el mes d’abril començarà al so de les marxes mores i cristianes, ja que com s’ha vingut informant, les entradetes començaran enguany l’1 d’abril, de manera extraordinària. Es preveu que hi haja quasi 60 desfilades, repartides en 8 nits, que s’allargaran des d’aquest divendres fins al dimecres 20 d’abril, en la vespra del Dia dels Músics.

Aquesta setmana les entradetes seran divendres i dissabte, la pròxima dijous, divendres i dissabte, i finalment, el dilluns 18, dimarts 19 i dimecres 20 d’abril. En el calendari estipulat es contemplen diverses esquadres especials, bé de capitans, alferes, o Mig, a més d’esquadres d’aniversari.

L’horari d’entradetes, tant les que discorreran per Sant Nicolau, com les de Sant Llorenç, començarà a les 22’30 hores en diferents intervals, variant aquests especialment entre setmana, que finalitzaran abans que la resta de dies. De nou, i tal com es va fer a l’octubre, el sentit de les desfilades de Sant Llorenç serà cap avall, eixint des del Cantó el Pinyó.

Send this to a friend