Assemblea de Cotes Baixes per a transformar-se en entitat de gestió

Assemblea de Cotes Baixes per a transformar-se
Panoràmica d’una part del polígon industrial Cotes Baixes. ARXIU

Els propietaris de les empreses situades en el polígon industrial de Cotes Baixes d’Alcoi es reuneixen en assemblea el pròxim 20 de setembre amb la intenció d’aprovar la transformació de l’actual associació d’empreses en Entitat de gestió i modernització (EGM). Es tracta d’una catalogació d’àrea industrial que atorga la Generalitat Valenciana i que permetria al polígon, constituït com a associació des dels anys 80, convertir-se en una de les primeres EGM de la Comunitat.

Aquesta nova EGM, gestada de la mà de l’Ajuntament d’Alcoi i FEDAC en els últims 3 anys, permetrà al polígon establir convenis anuals amb el consistori amb la finalitat de millorar i modernitzar la zona industrial. També amb altres administracions.

També serà la plataforma a través de la qual es canalitzaran les inquietuds de propietaris i empresaris i es plantejaran objectius i necessitats de forma més directa a l’Ajuntament.
Convertir-se en EGM facilitarà la possibilitat de sol·licitar ajudes i subvencions a organismes autonòmics i provincials, establir contactes entre empresaris, informació immobiliària sobre naus industrials disponibles per a lloguer i venda. Una àrea industrial tecnològica i dotada de tots els avantatges i serveis que requereix el mercat actual i que contribuirà a l’establiment de contacte comercial amb altres empreses foranes o proveïdors.

L’Associació del polígon completa així un ardu procés de transformació de l’entitat sempre de la mà de l’Ajuntament, que ha respost a les reivindicacions i requisits urbanístics, energètics i de serveis plantejats per l’empresariat.

Send this to a friend